![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Їм не знаєте, який тип цифрової камери, щоб отримати для себе на чорний п'ятницю, тому що вони всі будуть у продажу мій бюджет складає близько 200 $ Nikon є хорошій компанії? CyberShot? Що таке хороша Розмір РК? камера була останньою в той час. Будь ласка, запропонуйте і відповідь. Спасибо |
|
| |||
| |||
| моєї камери FUJIFILM FinePix 12,0 мегапікселів він робить всі фотографії, життя, як і ясним. Я думаю, що це було $ 200, не зовсім впевнений. напевне не більше $ 250 |
|
| |||
| |||
| Я отримав камеру цікаве останнім часом його GE A735 свої 7,0 megapixles і вона склала близько $ 150 і це працює Real Good! |
|
| |||
| |||
| Я хотів би почекати і більше заощаджують гроші Thats КС не мають наміру отримати у нічого дивного. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який цифровий фотоапарат купити? | blackvioletred | Digital Imaging & Принтери | 6 | 4 березня 2009 14:56 |
| Чи повинен я купити Canon 450D цифрова дзеркальна камера | AtWittsEnd | Digital Imaging & Принтери | 1 | 28 листопада 2008 10:39 |
| Який цифровий фотоапарат? Я отримую нову цифрову камеру | Маріан М | Digital Imaging & Принтери | 2 | 21 листопада 2008 07:49 |
| Цифрова камера не виявляється ноутбука | dfr200764 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 7 жовтня 2008 11:33 |
| Кращі цифрові фотоапарати - шукає цифрові камери для ПК використання | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 3 | 21 жовтня 2006 09:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |