![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте аз отивам да си купя един Webcam, и след като много малко хора им изглежда има широка гама от качествени, sone изглежда да скъсам ако хората се движат! Какво трябва да се търси? Бих желал разумни цени, който е с добро качество на картината, аз не съм много технически, така мога да търсите пиксела или нещо такова? |
|
| |||
| |||
| I "г препоръча една от Logitech уеб камери. Виж за един с най-малко 1,3 мега пиксела за качество на изображението. Почит Хауърд. |
|
| |||
| |||
| Благодаря ти за това, че са имали вид и има някои разумни цени 1.3mp камери наоколо, наздраве. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие също трябва да се търси в FPS проценти. 30 е средната стойност, Im не сте сигурни в коя точка става stuttery че
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| <Съжаление за това, че някой идиот, но какво FPS един процент? |
|
| |||
| |||
| кадъра в секунда, това състояние ще го на полето на фотоапарата, аз няма да отида по-долу 30
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Отлично, благодаря за инфо. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Закупуването на уеб камера | отмъщение | Общи Хардуер Чат | 7 | 22-ри септември 2009 г 19:54 |
| Webcam разширение? | KanoakaVirus | Общи Хардуер Чат | 5 | 6-ти септември 2008 05:36 |
| Webcam | tinkerbell | Мултимедия & Codecs | 11 | 30 март 2008 год. 10:43 |
| Webcam? | cheesewheels99 | Общи Хардуер Чат | 4 | 3 януари 2008 18:47 |
| Webcam проблем | seba567 | Digital Imaging & Принтери | 4 | 1-во Aug 2007 13:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |