![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj chystám se koupit Webcam, a po shlédnutí docela málo lidí, z nich se zdá, že existuje široké spektrum kvalitních, hlasitosti Zdá se rozejít, když si lidé pohybovat! Co bych měl hledat? Chtěl bych za rozumnou cenu, která má dobrou kvalitu obrazu, já nejsem tak technicky velmi mohu hledat pixelů, nebo tak něco? |
|
| |||
| |||
| I `d doporučí jednu z Webkamery Logitech. Podívejte se na jeden s nejméně 1,3 mega pixelů pro kvalitu obrazu. Jde Howard. |
|
| |||
| |||
| Díky za to, že jsem se musel podívat a je tam několik cenově 1.3mp o vaček, fandí. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vás by také měla být hledá fps sazeb. 30 je průměr, im nejsou jisti, na jaké místo se dostane stuttery když
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| <Omlouvám se za to, že jeden idiot, ale co je jedna fps rate? |
|
| |||
| |||
| snímků za sekundu, bude stát na krabici s kamerou, já jsem nechtěl jít pod 30
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Výborné, díky za info. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nákup webcam | pomsta | Obecné Hardware Chat | 7 | 22.září 2009 19:54 |
| WebCam Prodloužení? | KanoakaVirus | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. Září 2008 05:36 |
| Webcam | Tinkerbell | Multimedia & Kodeky | 11 | 30. března 2008 10:43 |
| Webkamera? | cheesewheels99 | Obecné Hardware Chat | 4 | 3. ledna 2008 18:47 |
| Webcam problém | seba567 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 1. srpen 2007 13:29 |
| Thread Nástroje | |
| |