![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας θα ήθελα να αγοράσω μια web κάμερα, και μετά βλέπουμε πολύ λίγα τα άτομα που τους φαίνεται να υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ποιότητας, sone φαίνεται να διαλύσει εάν οι άνθρωποι! Τι πρέπει να αναζητάτε; Θα ήθελα ένα λογικές τιμές που έχει μια καλή ποιότητα εικόνας, δεν είμαι πολύ τεχνικές έτσι μπορώ να κάνω αναζήτηση pixels ή κάτι άλλο; |
|
| |||
| |||
| I `δ συστήσει μία από τις Logitech webcams. Δείτε για ένα με τουλάχιστον 1.3 mega pixels για την ποιότητα της εικόνας. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για αυτό, είχα μια ματιά και υπάρχουν κάποιες λογικές τιμές 1.3mp δοντιών περίπου, cheers. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει επίσης να εξετάσουμε fps επιτοκίων. 30 είναι μέσος, δεν im σίγουρος σε ποιο σημείο και αν αυτό γίνεται stuttery
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| <Λυπάμαι για την ηλίθιος αλλά whats ένα fps ποσοστό; |
|
| |||
| |||
| καρέ ανά δευτερόλεπτο, θα δηλώσει ότι για την θέση της κάμερας, δεν θα πάει κάτω από 30
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Excellent, ευχαριστώ για την πληροφορία. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αγοράζοντας ένα webcam | εκδίκηση | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 22 Σεπτεμβρίου 2009 19:54 |
| WebCam Επέκταση; | KanoakaVirus | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 6ο Σεπ 2008 05:36 |
| Webcam | tinkerbell | Multimedia & Codecs | 11 | 30 Μαρ 2008 10:43 |
| Webcam; | cheesewheels99 | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 3η Ιαν 2008 18:47 |
| Webcam πρόβλημα | seba567 | Digital Imaging & Printers | 4 | 1 Αυγ 2007 13:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |