![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok ja odlazim kupiti Webcam, a nakon toga vidim dosta ljudi na njima čini se da širok raspon kvalitete, jedinica za jačinu zvuka, izgleda, razbiti ako ljudi potez! Što bi trebao biti obličje za? Htjela bih razumno naplaćuju onaj koji ima dobru kvalitetu slike, ja nisam tako jako tehničke ću potražiti piksela ili nešto? |
|
| |||
| |||
| I `d preporučamo jedan od Logitech Webcams. Potražite jedno s najmanje 1,3 mega piksela za kvalitetu slike. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Hvala za to, ja sam imao izgled i tamo su neki razumno 1.3mp cams o cijeni, klicati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| također treba biti obličje at fps stopama. 30 je prosjek, im ne siguran u ono što on dobiva bod iako stuttery
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| «Žao mi je za jedan idiot nego što je jedan fps rate? |
|
| |||
| |||
| okvira u sekundi, onda će države na kutiju kamere, ne bih ići ispod 30
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Odlično, hvala za info. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kupujete webcam | osveta | General Hardware Chat | 7 | 22 rujan 2009 19:54 |
| Webcam ekstenzija? | KanoakaVirus | General Hardware Chat | 5 | 6. Sep 2008 05:36 |
| Webcam | tinkerbell | Multimedija i kodeci | 11 | 30. ožujak 2008 10:43 |
| Webcam? | cheesewheels99 | General Hardware Chat | 4 | 3. siječanj 2008 18:47 |
| Webcam problem | seba567 | Digital Imaging & Pisači | 4 | 1. kolovoz 2007 13:29 |
| Thread Tools | |
| |