![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi I am going nusipirkti kamera, ir po to matyti nemažai žmonių, jiems atrodo, kad yra įvairios kokybės, Sone atrodo lūžti jei žmonės juda! Ką turėčiau būti ieškote? Norėčiau nebrangia vienas, kad turi geros kokybės foto, aš nesu labai techninio pobūdžio, kad galiu ieškoti taškų ar kažką? |
|
| |||
| |||
| I `d rekomenduoti vieną Logitech kameros. Galite vienu bent 1,3 Mega pikselių vaizdo kokybė. Dėl Howard. |
|
| |||
| |||
| Thanks for that, turėjau atrodyti ir ten yra kai nebrangia 1.3mp kameros apie, Cheers. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums taip pat reikėtų pažvelgti į FPS normos. 30 yra vidutinis, im nežinote, kada ji pasireiškia stuttery nors
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| <Atsiprašau už tai, kad idiotas, bet whats fps norma? |
|
| |||
| |||
| kadrų per sekundę, tai valstybė, ji apie fotoaparato langelį, I wouldn't go žemiau 30
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Puiku, ačiū už info. |