![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć mam zamiar kupić Kamera, a po obejrzeniu sporo ludzi na nich wydaje się szeroki wachlarz wysokiej jakości, sone wydaje zerwać jeśli ludzie ruszać się! Co mam być szukasz? Chciałbym po przystępnej cenie, która ma dobrą jakość obrazu, nie jestem tak bardzo techniczny mogę szukać pikseli czy coś? |
|
| |||
| |||
| I `d polecam jeden z Logitech webcams. Spójrz na jeden z co najmniej 1,3 mega pikseli na jakość obrazu. Uważa Howard. |
|
| |||
| |||
| Thanks for that, I miał wygląd i istnieje kilka reasonably priced 1.3mp krzywek o cheers. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| powinno być także patrząc na fps stawek. 30 jest średnia, im nie pewny w jakim on stuttery choć
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| <Przepraszam za idiota ale whats a stopa fps? |
|
| |||
| |||
| klatek na sekundę, to będzie to stan na polu kamery, i nie chciał iść poniżej 30
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Doskonała, dzięki za info. |