![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max mă duc să cumpăr un webcam, şi după ce văd destul de multe persoane de pe acolo pare a fi o gamă largă de calitate, sone părea să te desparţi de oameni, dacă misca! Ce ar trebui sa fie căutaţi? Aş dori un preţ rezonabil una care are o imagine bună calitate, nu sunt foarte tehnice astfel încât nu mă uit de pixeli sau ceva de genul asta? |
|
| |||
| |||
| I `d recomanda unul dintre cele Logitech webcams. Uita-te pentru unul cu cel puţin 1.3 mega pixeli pentru imagini de calitate. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru că, am avut o privire şi nu există unele preţ rezonabil 1.3mp despre cams, noroc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De asemenea, trebuie să fi uitat la ratele de fps. 30 este medie, de chat nu sunt sigur la ce punct devine stuttery deşi
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| <Îmi pare rău pentru că e un idiot, dar ce este un FPS rata? |
|
| |||
| |||
| de cadre pe secundă, va stat pe caseta de la camera foto, nu aş merge sub 30
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Excelent, multumesc pentru info. |