![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво ја одлазим купити УЕБЦАМ, а након тога видим доста људи на њима чини се да широк распон квалитета, јединица за јачину звука, изгледа, разбити ако људи потез! Шта би требао бити хандсоме за? Хтела бих разумно наплаћују онај који има добру квалитет слике, ја нисам тако јако техничке ћу потражити пиксела или нешто? |
|
| |||
| |||
| И `д препоручујемо један од Логитецх Уебцамс. Потражите једно са најмање 1,3 мега пиксела за квалитет слике. Регардс Хоуард. |
|
| |||
| |||
| Хвала за то, ја сам имао изглед и тамо су неки разумно 1.3мп цамс о цени, клицање. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| такође треба бити хандсоме код фпс стопама. 30 је просек, им не сигуран у оно што он добија бод иако стуттеры
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| «Жао ми је за један идиот него што је један фпс рате? |
|
| |||
| |||
| оквира у секунди, онда ће државе на кутију камере, не бих да иде испод 30
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Одлично, хвала за инфо. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Купујете УЕБЦАМ | освета | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 22. Јул 2009 19:54 |
| УЕБЦАМ екстензија? | КаноакаВирус | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 6. Сеп 2008 05:36 |
| УЕБЦАМ | тинкербелл | Мултимедија и кодеци | 11 | 30 март 2008 10:43 |
| УЕБЦАМ? | цхеесеухеелс99 | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 3 јануар 2008 18:47 |
| УЕБЦАМ проблем | себа567 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 4 | 1 аугуст 2007 13:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |