![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba ben bir kamera satın almak ve gidiyorum onlara çok az insan var gördükten sonra kaliteli bir dizi, sone için eğer insanlar hareket ayrılmak gibi görünüyor! Ne arıyor olmalıdır? Bir makul bir kaliteli bir resim var fiyatlı, ben çok yani piksel veya şey bakıp teknik değilim istersiniz? |
|
| |||
| |||
| Ben birini tavsiye D Logitech webcam. Biri için görüntü kalitesi için en az 1,3 Mega piksel ile bak. Howard Saygılar. |
|
| |||
| |||
| Bunun için teşekkür ederiz, ben ve bir göz olduğu bazı makul 1.3mp cams hakkında, şerefe fiyatlı's. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca kare / sn fiyatlara bakmak gerekir. 30, ortalama bir sohbet ne olur stuttery noktada emin değilim ama
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| <Bir salak olduğu için üzgünüm ama bir kare / sn oranı nedir? |
|
| |||
| |||
| başına kare ikinci, bu kameranın kutunun üzerine, ben 30 altına git wouldn't bu devlet olacak
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| Bilgi için Mükemmel, sağol. |