![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет я збираюся купувати веб-камеру, і після бачимо досить багато людей на них, як видається, широкий спектр якісних, сон мабуть, зруйнувати, якщо люди переїжджають! Що я повинен шукаєте? Я хотів би розумною ціною, яка має хорошу якість зображення, я не дуже технічну так що я дивлюся на пікселі чи що-небудь? |
|
| |||
| |||
| I `D рекомендувати одну з Веб-камери Logitech. Подивіться на один, принаймні 1,3 мега пікселів для якості зображення. Regards Говард. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо вам за це, я мав вигляд і немає розумною ціною 1.3MP Cams о, ура. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви також повинні бути дивлячись на кадр ставки. 30 середня, їм не впевнений, в який момент він отримує хоча stuttery
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| <Вибачте за те, що ідіот, але Whats кадрів ставка? |
|
| |||
| |||
| кадри на секунду, це буде держава його на підлогу камери, я б не нижче 30
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Дуже добре, спасибо за информацию. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Купівля веб-камера | помста | Генеральний обладнання чат | 7 | 22 вересня 2009 19:54 |
| WebCam Extension? | KanoakaVirus | Генеральний обладнання чат | 5 | 6 вересня 2008 05:36 |
| Веб-камери | Tinkerbell | Мультимедіа & кодеки | 11 | 30 березня 2008 10:43 |
| Веб-камери? | cheesewheels99 | Генеральний обладнання чат | 4 | 3 січня 2008 18:47 |
| Веб-камера проблема | seba567 | Digital Imaging & Принтери | 4 | 1 серпня 2007 13:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |