![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Brother MFC 420CN spausdintuvas. Mano problema yra ta, kad jis nedarys nieko. jis rodo "Nepavyko pakeisti - žr alinti vartotojo vadovas". Radau jį ir padarė tai, ką ji sako, bet nesėkmingai. Aš naudoju faksas dalis mašina. Kai aš pirmą kartą gavo mašina turėjau Windows XP, dabar turiu Vista. nuėjau internete ir atsisiųsti "Vista" vienas ir jis dirbo baudą už kelių minučių. (atspausdintas apie 6 puslapius) tada jis parodė, tai ir aš negaliu išeiti. I pavertė ją išjungti ir tada atgal, bet nieko. Please help me. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaida ar pranešimas "Help! | gmckinney39 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Gegužė 12, 2009 18:02 |
| Klaidos pranešimas | sashikumaran | Windows "operacinės sistemos | 1 | 9 lapkritis 2008 13:34 |
| Dell 720 spausdintuvas su klaidos pranešimą, nurodytą spausdintuvas moniter yra nežinoma | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30 rugsėjis 2008 05:02 |
| Klaidos pranešimas | megabaitas | Multimedia & Codecs | 6 | 8 kovas 2008 18:14 |
| Klaidos pranešimas | legweak | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 25 spalis 2007 09:54 |
| Temos įrankiai | |
| |