mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Brother MFC 420CN Spausdinti Klaidos pranešimas

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 15, 2009, 13:52
Naujas Narys

Default Brother MFC 420CN Spausdinti Klaidos pranešimas

Turiu Brother MFC 420CN spausdintuvas. Mano problema yra ta, kad jis nedarys nieko. jis rodo "Nepavyko pakeisti - žr alinti vartotojo vadovas". Radau jį ir padarė tai, ką ji sako, bet nesėkmingai. Aš naudoju faksas dalis mašina. Kai aš pirmą kartą gavo mašina turėjau Windows XP, dabar turiu Vista. nuėjau internete ir atsisiųsti "Vista" vienas ir jis dirbo baudą už kelių minučių. (atspausdintas apie 6 puslapius) tada jis parodė, tai ir aš negaliu išeiti. I pavertė ją išjungti ir tada atgal, bet nieko. Please help me.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klaida ar pranešimas "Help! gmckinney39 Windows "operacinės sistemos 3 Gegužė 12, 2009 18:02
Klaidos pranešimas sashikumaran Windows "operacinės sistemos 1 9 lapkritis 2008 13:34
Dell 720 spausdintuvas su klaidos pranešimą, nurodytą spausdintuvas moniter yra nežinoma themadpanda1989 Digital Imaging & Printers 8 30 rugsėjis 2008 05:02
Klaidos pranešimas megabaitas Multimedia & Codecs 6 8 kovas 2008 18:14
Klaidos pranešimas legweak BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 25 spalis 2007 09:54
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.