rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

Brother MFC 420CN drukarki pojawia się komunikat o błędzie

Reply

Narzędzia wątku
Old 15 czerwiec 2009, 13:52
Nowe państwa grupy

Default Brother MFC 420CN drukarki pojawia się komunikat o błędzie

Mam brata MFC 420cn drukarki. mój problem polega na tym, że nie będzie nic robić. pokazuje "nie można zmienić - patrz Troubleshoot w instrukcji obsługi". mam go znaleźć i to, co on mówi, ale bezskutecznie. i nie korzystają z faksu części maszyny. Kiedy po raz pierwszy dostał maszyny miałem Windows XP teraz mam Vista. Byłem online i pobrać do jednej vista i działał dobrze przez kilka minut. (wydrukować około 6 stron) to wykazało, to i nie mogę wyjść. Mam się go, a następnie z powrotem, ale nic. Proszę mi pomóc.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Błąd lub Zawiadomienie wiadomość Help! gmckinney39 Windows Operating Systems 3 12 maj 2009 18:02
Komunikat o błędzie sashikumaran Windows Operating Systems 1 9 listopada 2008 13:34
Dell 720 drukarki Podany komunikat o błędzie drukarki moniter jest unkown themadpanda1989 Digital Imaging & Printers 8 30-sze Wrz 2008 05:02
Komunikat o błędzie megabajt Multimedia i kodeki 6 8 marca 2008 18:14
Komunikat o błędzie legweak Ogólne Oprogramowanie Czat 1 25 październik 2007 09:54
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.