menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Brat MFC 420CN tlačiarne sa zobrazí chybové hlásenie

Reply

Thread Tools
Old 15. júna 2009, 13:52
Nový člen skupiny

Default Brat MFC 420CN tlačiarne sa zobrazí chybové hlásenie

Mám brata MFC 420cn tlačiareň. Môj problém je, že nebude robiť nič. ukazuje, že "nie je možné zmeniť - pozri riešenie problémov v užívateľskom manuále". Zistil som, že to a to, čo hovorí, ale bezvýsledne. i nepoužívajú fax časti stroja. Keď som sa prvýkrát dostal stroj som mal Windows XP teď jsem priehľad. Išiel som online a prevzali jeden pre Vista a fungovalo to pokutu za pár minút. (vytiskne o 6 strán), potom sa ukázalo, aj tento a nemôžu dostať von. som sa obrátil ho a potom späť, ale na nič. Pomôžte mi, prosím.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Chyba, alebo oznámenia správy Help! gmckinney39 Operačné systémy Windows 3 12. máj 2009 18:02
Chybové hlásenie sashikumaran Operačné systémy Windows 1 9. novembra 2008 13:34
Tlačiarne Dell 720 sa zobrazí chybové hlásenie určená tlačiareň Moniter je unkown themadpanda1989 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 8 30. September 2008 05:02
Chybové hlásenie megabyte Multimedia & Kodeky 6 8. marca 2008 18:14
Chybové hlásenie legweak Všeobecné Software Chat 1 25. októbra 2007 09:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.