![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам брата МФЦ 420цн штампач. мој проблем је у томе да се неће ништа учинити. показује да "не можемо променити - види отклонили у корисничком приручнику. Нашао сам га и чинио оно што каже, али то не искористити. И немојте користити факс део машине. Нашто ЈА прво је добио машина имао сам Уиндоус КСП сада имам видик. Био сам онлине и преузели један за видик и то израђен прекид за неколико минута. (штампан ван око 6 страница) онда је показао овај и ја не могу изаћи. окренуо сам се са неким и онда назад на, али ништа. Угодити помоћ мене. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Грешка или Обавештење Порука Хелп! | гмцкиннеы39 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 12 мај 2009 18:02 |
| Порука о грешци | сасхикумаран | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 9 новембар 2008 13:34 |
| Делл 720 штампача са порука о грешци Наведени принтер монитер је ункоун | тхемадпанда1989 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 8 | 30. сеп 2008 05:02 |
| Порука о грешци | мегабајта | Мултимедија и кодеци | 6 | 8 март 2008 18:14 |
| Порука о грешци | легуеак | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 25 октобар 2007 09:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |