az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

Brother MFC 420CN Yazıcı Hata Mesajı

Reply

Konu Araçları
Old 15 Haziran 2009, 13:52
Yeni Üye Grubu

Default Brother MFC 420CN Yazıcı Hata Mesajı

Bir kardeşi MFC 420cn yazıcı var. benim sorun bu şey yapmak değil. it "deđiţtirilemiyor - kullanıcı gidermek görmek gösterir manuel". i ve ne diyor ama boşuna mi buldular. i makinenin faks bölümünü kullanmayın. Ben ilk makinenin Windows Şimdi Vista var XP vardı var. Çevrimiçiyim ve indirilen uzak manzara için bir gitti ve birkaç dakika için iyi çalıştı. (6 sayfalar hakkında) daha sonra bu ve i elde edemez gösterdi yazdırılmaz. ve sonra sadece onu kapattık. HELP ME PLEASE.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hata ve Uyarı Mesajı Yardım! gmckinney39 Windows İşletim Sistemleri 3 12 May 2009 18:02
Hata Mesajı sashikumaran Windows İşletim Sistemleri 1 9. Kasım 2008 13:34
Hata mesajı Belirtilen yazıcı moniter ile Dell 720 Yazıcı unkown olduğunu themadpanda1989 Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 8 30. Eylül 2008 05:02
Hata Mesajı megabayt Multimedya & Codec'ler 6 Mar 2008 8. 18:14
Hata mesajı legweak Yazılım Genel Sohbet 1 25. Ekim 2007 09:54
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından