![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є брат 420CN MFC принтер. моя проблема в тому, що вона не буде нічого робити. це показує "Неможливо змінити - див несправностей в керівництві користувача". Я знайшов його і зробив те, що вона говорить, але безрезультатно. Я не використовую факс частині машини. Коли я перший раз отримав я машину Windows XP Тепер у мене є перспектива. Я пішов в Інтернеті і завантажити один для Vista і все працювало нормально протягом декількох хвилин. (роздруковані близько 6 сторінок), то він показав це, і я не можу вийти. Я вимкнув його, а потім назад, але нічого. PLEASE HELP ME. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Помилка або довідки Повідомлення! | gmckinney39 | Операційні системи Windows | 3 | 12 травня 2009 18:02 |
| Повідомлення про помилку | sashikumaran | Операційні системи Windows | 1 | 9 листопада 2008 13:34 |
| Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30 вересня 2008 05:02 |
| Повідомлення про помилку | мегабайт | Мультимедіа & кодеки | 6 | 8 березня 2008 18:14 |
| Повідомлення про помилку | legweak | General Software чат | 1 | 25 жовтня 2007 09:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |