![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет. Имам истинска загадка за всички ви компютър гурута там! Аз наскоро купи Sony цифров фотоапарат (DCS-W80), и аз не можете да прехвърляте снимки в компютъра ми. Когато се свържете фотоапарата към моята система, тя признава, камерата доста бързо, но тя или прехвърля снимки много бавно или изобщо не всички, особено когато се вземат на снимки с висока разделителна способност. Имам ASUS A8N-E дънни платки с Windows XP Professional. Странни нещо е, че е по-стара камера Sony което прехвърля снимки без проблем, дори когато снимките са взети най-висока резолюция настройка. И аз да прехвърляте снимки от моята нова камера на компютрите на други хора, без проблем. Аз подозирам, че е проблем с дънната платка. "Times New Roman"] Всяка помощ ще бъда много оценявам. Честита Нова Година! "Times New Roman"] |
|
| |||
| |||
| Били ли сте опитвали преинсталирането на софтуера шофьори? |
|
| |||
| |||
| Не. Софтуерни драйвери са излишни, защото Windows XP инсталира собствените си USB драйверите за подкрепа на камерата. Благодаря, все пак. |
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен за излишни. Цифров фотоапарат шофьори обикновено не родово шофьори. Да прозорец ще се инсталира какво USB драйверите се нуждае, но реалната драйвери за камерата софтуер е уникален. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте опитали различен USB порт .... т.е. една в задната част на кулата, която се прави от mobo?
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какъв цифров фотоапарат? Аз съм се нов цифров фотоапарат | Мариян M | Digital Imaging & Принтери | 2 | 21 ноември 2008 07:49 |
| Най-добър цифров фотоапарат, за да купя? | Ашли S | Digital Imaging & Принтери | 3 | 21 ноември 2008 01:01 |
| Камера Възпроизвеждане Up | Help1inghand | Digital Imaging & Принтери | 7 | 11 Окт 2008 06:20 |
| Свързване на фотоапарат | lunesdale | Digital Imaging & Принтери | 7 | 10 Март 2008 06:41 |
| Камера признаване проблеми | Batmancaver | Digital Imaging & Принтери | 2 | 28 Дек 2007 13:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |