![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Mám opravdovou puzzle pro všechny počítače guru jste tam! Nedávno jsem koupil Sony digitální kamera (DCS-W80), a nemohu převod snímků do počítače. Když jsem se připojit kameru na můj systém, aby rozpoznal fotoaparát poměrně rychle, ale to buď převodem na snímky velmi pomalu nebo vůbec ne, zvláště když fotky jsou přijímána na vysoké rozlišení. Mám ASUS A8N-E základní deska s Windows XP Professional. Divná věc je, mám starší kameru Sony, která převody obrázků bez problémů, i když obrázky jsou brát na vysoké rozlišení nastavení. A můžu převést fotky z mého nového fotoaparátu do jiných lidí počítačích bez problémů. Mám podezření, že se jedná o problém s mojí desce. 'Times New Roman'] Každý pomoci by se velmi oceňována. Happy New Year! 'Times New Roman'] |
|
| |||
| |||
| Zkoušeli jste přeinstalovali softwarové ovladače? |
|
| |||
| |||
| Ne. Software, ovladače jsou nadbytečné, protože systém Windows XP nainstaluje vlastní USB ovladače pro podporu fotoaparát. Díky. |
|
| |||
| |||
| Nejste si jisti, o nadbytečné. Digitální fotoaparát řidiči nejsou obvykle generické ovladače. Ano okna nainstaluje ovladače USB, co je potřeba, ale skutečné ovladače pro kameru software je jedinečná. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkoušeli jste jiný USB port .... tj. jednu na zadní části věže, která je přímo z mobo?
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jaký digitální fotoaparát? se mi nové digitální fotoaparát | Marian M | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 21. listopadu 2008 07:49 |
| Nejlepší digitální fotoaparát koupit? | Ashley S | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 21. listopadu 2008 01:01 |
| Fotoaparát Přehrávání Nahoru | Help1inghand | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 7 | 11. října 2008 06:20 |
| Připojení fotoaparátu | lunesdale | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 7 | 10. března 2008 06:41 |
| Fotoaparát uznání problémů | Batmancaver | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 28. prosince 2007 13:47 |
| Thread Nástroje | |
| |