menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Fotoaparát / Počítač USB problém

Reply

Thread Nástroje
Old 1.ledna 2008, 09:55
Nový člen skupiny

Default Fotoaparát / Počítač USB problém

Ahoj. Mám opravdovou puzzle pro všechny počítače guru jste tam! Nedávno jsem koupil Sony digitální kamera (DCS-W80), a nemohu převod snímků do počítače. Když jsem se připojit kameru na můj systém, aby rozpoznal fotoaparát poměrně rychle, ale to buď převodem na snímky velmi pomalu nebo vůbec ne, zvláště když fotky jsou přijímána na vysoké rozlišení. Mám ASUS A8N-E základní deska s Windows XP Professional.

Divná věc je, mám starší kameru Sony, která převody obrázků bez problémů, i když obrázky jsou brát na vysoké rozlišení nastavení. A můžu převést fotky z mého nového fotoaparátu do jiných lidí počítačích bez problémů. Mám podezření, že se jedná o problém s mojí desce.

'Times New Roman'] Každý pomoci by se velmi oceňována. Happy New Year!
'Times New Roman']
Old 1.ledna 2008, 10:17
Moderátor skupiny

Zkoušeli jste přeinstalovali softwarové ovladače?

Old 1.ledna 2008, 11:13
Nový člen skupiny

Ne. Software, ovladače jsou nadbytečné, protože systém Windows XP nainstaluje vlastní USB ovladače pro podporu fotoaparát. Díky.
Old 1.ledna 2008, 11:34
Moderátor skupiny

Nejste si jisti, o nadbytečné. Digitální fotoaparát řidiči nejsou obvykle generické ovladače. Ano okna nainstaluje ovladače USB, co je potřeba, ale skutečné ovladače pro kameru software je jedinečná.

Old 1.ledna 2008, 13:28
Dárce Skupina

Zkoušeli jste jiný USB port .... tj. jednu na zadní části věže, která je přímo z mobo?

Jsem zjistil, že mnoho počítačů s USB porty na přední a boční, že práce na desce hlavičce, často běží na pomalejší rychlost (USB1).

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jaký digitální fotoaparát? se mi nové digitální fotoaparát Marian M Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 21. listopadu 2008 07:49
Nejlepší digitální fotoaparát koupit? Ashley S Digitální zobrazovací & Tiskárny 3 21. listopadu 2008 01:01
Fotoaparát Přehrávání Nahoru Help1inghand Digitální zobrazovací & Tiskárny 7 11. října 2008 06:20
Připojení fotoaparátu lunesdale Digitální zobrazovací & Tiskárny 7 10. března 2008 06:41
Fotoaparát uznání problémů Batmancaver Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 28. prosince 2007 13:47
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.