![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά. Έχω ένα πραγματικό αίνιγμα για όλους τους πολύ έμπειρους χρήστες του υπολογιστή σας εκεί έξω! Πρόσφατα αγόρασα ένα Sony ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (DCS-W80), και δεν μπορώ να μεταφέρετε φωτογραφίες στον υπολογιστή μου. Όταν συνδέετε την κάμερα για να μου σύστημα, να αναγνωρίζει την κάμερα αρκετά γρήγορα, αλλά μεταφέρει τις εικόνες είτε πολύ αργά, ή δεν σε όλα, ειδικά όταν οι pics έχουν αναληφθεί σε υψηλή ανάλυση. Έχω ένα ASUS A8N-E μητρική πλακέτα με τα Windows XP Professional. Περίεργο πράγμα είναι, έχω μια παλαιότερη Sony κάμερα το οποίο μεταφέρει με εικόνες δεν αποτελεί πρόβλημα, ακόμη και όταν η λήψη των φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση ρύθμιση. Και, θα ήθελα να μεταφέρετε εικόνες από τη νέα μου κάμερα να άλλων ανθρώπων με τους υπολογιστές δεν είναι πρόβλημα. Υποψιάζομαι ότι είναι ένα πρόβλημα με την μητρική πλακέτα μου. "Times New Roman"] Κάθε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! "Times New Roman"] |
|
| |||
| |||
| Έχετε δοκιμάσει επανεγκατάσταση του λογισμικού οδηγών; |
|
| |||
| |||
| Όχι. Το λογισμικό οδηγών είναι περιττές, επειδή τα Windows XP εγκαθιστά τη δική τους οδηγούς USB για τη στήριξη της κάμερας. Χάρη, όμως. |
|
| |||
| |||
| Δεν είστε σίγουροι σχετικά με το περιττό. Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή οδηγοί συνήθως δεν γενικής οδηγούς. Ναι παράθυρα θα εγκαταστήσει ό, τι usb οδηγούς που χρειάζεται, αλλά το πραγματικό τους οδηγούς για την κάμερα του λογισμικού είναι μοναδική. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει μια διαφορετική θύρα USB .... δηλαδή το ένα στο πίσω μέρος του Πύργου, που είναι κατευθείαν από την mobo;
Έχω διαπιστώσει ότι πολλοί υπολογιστές με θύρες USB στον μπροστινό / πλευρά, το έργο αυτό από μια μητρική πλακέτα κεφαλίδα, συχνά θα τρέχει με βραδύτερους ταχύτητα (USB1). Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τι Digital Camera; να είμαι μια νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή | Marian M | Digital Imaging & Printers | 2 | 21 Νοε 2008 07:49 |
| Best ψηφιακή κάμερα να αγοράσω; | Ashley S | Digital Imaging & Printers | 3 | 21 Νοε 2008 01:01 |
| Κάμερα Παίζοντας Up | Help1inghand | Digital Imaging & Printers | 7 | 11 Οκτ 2008 06:20 |
| Σύνδεση της κάμερας | lunesdale | Digital Imaging & Printers | 7 | 10 Μαρ 2008 06:41 |
| Κάμερα αναγνώριση προβλημάτων | Batmancaver | Digital Imaging & Printers | 2 | 28 Δεκ. 2007 13:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |