![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Zdravo. Ja sam pravi zagonetka za sve vas kompjuter gurus out there! Nedavno sam kupio Sony digitalna kamera (DCS-W80), a ja ne mogu prenijeti slike na mom računalu. Kad sam spojiti kameru na moj sustav prepozna kameru prilično brzo, ali ni transferi slika vrlo sporo ili nije uopće, a posebno kada se uzmu u slike visoke rezolucije. Imam ASUS A8N-E matična ploča sa sustavom Windows XP Professional.
Weird stvar, imam stariju Sony kamera koja prenosi slike bez problema, čak i kada je slika uzeta su u visokoj rezoluciji postavku. Ali, ne mogu prenijeti slike s fotoaparata na moj novi tuđih računala bez problema. Sumnjate li da je problem sa mojoj matičnoj ploči. "Times New Roman '] Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. Happy New Year! "Times New Roman ']
|
|
|
|||
|
|||
|
Jeste li pokušali ponovno instalirajte softver drivere?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nope. Softver driveri su suvišne, jer Windows XP instalira vlastite USB drivera za kameru. Hvala, ipak.
|
|
|
|||
|
|||
|
Niste sigurni o suvišne. Digitalna kamera driveri su obično nije generički driveri. Da Windows će instalirati usb drivere što je potrebno, ali stvarna drivere za kameru softver je jedinstven.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeste li pokušali različite USB Port .... tj. jedan na stražnjem dijelu tornja, koji je ravno s mobo?