![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló. Nekem van egy igazi rejtély az, amit a számítógép gurus out there! Nemrég vettem egy Sony digitális fényképezőgép (DCS-W80), és tudom, nem ruházhatja át a képeket a számítógépre. Amikor csatlakoztassa a kamerát a saját rendszere, azt elismeri, a kamera viszonylag gyorsan, de azt sem transzferek a képek nagyon lassan vagy egyáltalán nem, különösen, ha a kép nem a nagy felbontás. Van egy ASUS A8N-E alaplapot, Windows XP Professional. Furcsa dolog, van egy régebbi Sony kamerát, amely transzferek képek nem okoznak problémát, akkor is, ha a képeket hozott nagy felbontás. És én át pics from my új fényképezőgépet máséról számítógépek nem probléma. Gyanítom, hogy ez a probléma az én alaplap. "Times New Roman"] Az segíteni akar lenni nagyon méltányol. Boldog Új Évet! "Times New Roman"] |
|
| |||
| |||
| Ön próbálta újratelepíteni a szoftvert vezetők? |
|
| |||
| |||
| Nem. A szoftver a járművezetők felesleges, mert a Windows XP telepíti saját USB meghajtók, hogy támogassa a kamerát. Kösz. |
|
| |||
| |||
| Nem biztos benne, hogy felesleges. Digitális fényképezőgép vezetők általában nem generikus meghajtók. Igen a Windows telepítéséhez, milyen USB van szüksége, de a tényleges okai a kamerát a szoftver egyedi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megpróbáltad már egy másik USB port .... azaz egy hátul a torony, mely egyenesen a mobo?