פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

מצלמה / מחשב USB בעיה

Reply

שרשרת כלים
Old 1 ינואר 2008, 09:55
קבוצת חברות חדשות

Default מצלמה / מחשב USB בעיה

שלום. יש לי חידה אמיתי עבור כל מחשב Gurus אתה שם! אני לאחרונה קניתי מצלמה דיגיטלית של Sony (DCS-W80), ואני לא יכול להעביר תמונות על המחשב שלי. כאשר אני מתחבר את המצלמה שלי המערכת, הוא מזהה את המצלמה מהירה למדי, אך היא גם מעבירה את התמונות מאוד לאט, או בכלל לא, במיוחד כאשר הם לוקחים את התמונות ברזולוציה גבוהה ב. יש לי ASUS A8N-E לוח האם ל-Windows XP Professional.

הדבר המוזר הוא, יש לי מצלמה Sony ישנים אשר מעבירה תמונות ללא שום בעיה, גם כאשר הם לוקחים תמונות ברזולוציה גבוהה בכל הגדרה. כמו כן, אני יכול להעביר את התמונות מן המצלמה החדשה כדי מחשבים של אנשים אחרים ללא שום בעיה. אני חושד שזה בעיה עם לוח האם שלי.

'Times New הרומית'] כל העזרה יהיה מאוד מוערך. Happy New Year!
'Times New הרומית']
Old 1 ינואר 2008, 10:17
מנהל קבוצת

האם ניסית התקנה מחדש של מנהלי ההתקן של התוכנה?

Old 1 ינואר 2008, 11:13
קבוצת חברות חדשות

לא. מנהלי ההתקן של התוכנה הן מיותרות, משום ש-Windows XP מותקן משלה USB נהגים לתמוך את המצלמה. תודה, בכל זאת.
Old 1 ינואר 2008, 11:34
מנהל קבוצת

לא בטוח לגבי מיותרות. מצלמה דיגיטלית הנהגים הם בדרך כלל לא תירנגה הנהגים. כן Windows יתקין מה USB נהגים הדרושות, אבל בפועל מנהלי התקנים עבור המצלמה היא תוכנה ייחודית.

Old 1 ינואר 2008, 13:28
קבוצת תורמים

האם ניסית אחר יציאת USB .... כלומר אחד בחלק האחורי של המגדל, הנמצא מחוץ mobo ישר?

נמצא כי יש לי הרבה מחשבים עם יציאות USB בחזית / צד, שפועלים מתוך לוח האם הכותרת, יהיה לעתים קרובות להופיע בכל מהירות איטית יותר (USB1).

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מה מצלמה דיגיטלית? אני מקבל את המצלמה הדיגיטלית החדשה מריאן ז Digital Imaging & מדפסות 2 21st נובמבר 2008 07:49
הכי טוב לקנות מצלמה דיגיטלית? Ashley S Digital Imaging & מדפסות 3 21st נובמבר 2008 01:01
מצלמה משחק למעלה Help1inghand Digital Imaging & מדפסות 7 11th אוקטובר 2008 06:20
חיבור המצלמה lunesdale Digital Imaging & מדפסות 7 -10 מרץ 2008 06:41
מצלמה זיהוי בעיות Batmancaver Digital Imaging & מדפסות 2 -28 דצמבר 2007 13:47
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.