![]() |
|
| |||
| |||
| שלום. יש לי חידה אמיתי עבור כל מחשב Gurus אתה שם! אני לאחרונה קניתי מצלמה דיגיטלית של Sony (DCS-W80), ואני לא יכול להעביר תמונות על המחשב שלי. כאשר אני מתחבר את המצלמה שלי המערכת, הוא מזהה את המצלמה מהירה למדי, אך היא גם מעבירה את התמונות מאוד לאט, או בכלל לא, במיוחד כאשר הם לוקחים את התמונות ברזולוציה גבוהה ב. יש לי ASUS A8N-E לוח האם ל-Windows XP Professional. הדבר המוזר הוא, יש לי מצלמה Sony ישנים אשר מעבירה תמונות ללא שום בעיה, גם כאשר הם לוקחים תמונות ברזולוציה גבוהה בכל הגדרה. כמו כן, אני יכול להעביר את התמונות מן המצלמה החדשה כדי מחשבים של אנשים אחרים ללא שום בעיה. אני חושד שזה בעיה עם לוח האם שלי. 'Times New הרומית'] כל העזרה יהיה מאוד מוערך. Happy New Year! 'Times New הרומית'] |
|
| |||
| |||
| האם ניסית התקנה מחדש של מנהלי ההתקן של התוכנה? |
|
| |||
| |||
| לא. מנהלי ההתקן של התוכנה הן מיותרות, משום ש-Windows XP מותקן משלה USB נהגים לתמוך את המצלמה. תודה, בכל זאת. |
|
| |||
| |||
| לא בטוח לגבי מיותרות. מצלמה דיגיטלית הנהגים הם בדרך כלל לא תירנגה הנהגים. כן Windows יתקין מה USB נהגים הדרושות, אבל בפועל מנהלי התקנים עבור המצלמה היא תוכנה ייחודית. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם ניסית אחר יציאת USB .... כלומר אחד בחלק האחורי של המגדל, הנמצא מחוץ mobo ישר?
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מה מצלמה דיגיטלית? אני מקבל את המצלמה הדיגיטלית החדשה | מריאן ז | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 21st נובמבר 2008 07:49 |
| הכי טוב לקנות מצלמה דיגיטלית? | Ashley S | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 21st נובמבר 2008 01:01 |
| מצלמה משחק למעלה | Help1inghand | Digital Imaging & מדפסות | 7 | 11th אוקטובר 2008 06:20 |
| חיבור המצלמה | lunesdale | Digital Imaging & מדפסות | 7 | -10 מרץ 2008 06:41 |
| מצלמה זיהוי בעיות | Batmancaver | Digital Imaging & מדפסות | 2 | -28 דצמבר 2007 13:47 |
| שרשרת כלים | |
| |