mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Fotoaparatas / kompiuterio USB problema

Reply

Temos įrankiai
Old 1 sausis 2008, 09:55
Naujas Narys

Default Fotoaparatas / kompiuterio USB problema

Labas. Turiu tikrą Puzzle visiems Jūsų kompiuterio guru out there! Aš neseniai nusipirkau Sony "skaitmeninis fotoaparatas (DSC-W80), ir aš negaliu perkelti nuotraukas į kompiuterį. Kai aš prijungti kamerą prie mano sistemos, ji pripažįsta, fotoaparatas pakankamai greitai, bet arba perdavimo nuotraukos labai lėtai ar ne visi, ypač kai vaizdai yra priimtas didelės raiškos. Turiu Asus A8N-E plokštė su Windows XP Professional.

Keista yra tai, turiu senesni Sony kamera, kuri pervedimai nuotraukos jokių problemų, net tada, kai nuotraukos yra priimtas didelės skiriamosios gebos nustatymas. Ir aš galiu perkelti nuotraukas iš mano naują fotoaparatą kitų žmonių kompiuterius su ne problema. Manau, tai su mano plokštėje problema.

"Times New Roman"] Bet padėti būtų labai dėkingi. Happy New Year!
"Times New Roman"]
Old 1 sausis 2008, 10:17
Moderatorius Grupė

Ar bandėte įdiegti programinės įrangos tvarkykles?

Old 1 sausis 2008, 11:13
Naujas Narys

Nope. Programinės įrangos tvarkykles yra nereikalinga, nes "Windows XP" įdiegia savo USB tvarkykles remti fotoaparatą. Thanks, though.
Old 1 sausis 2008, 11:34
Moderatorius Grupė

Nežinote apie nereikalingas. Skaitmeninis fotoaparatas vairuotojai paprastai nėra bendrinis vairuotojai. Taip bus įdiegti "Windows", kas USB tvarkyklės jai reikia, tačiau tikrasis vairuotojų fotoaparato programinė įranga yra unikali.

Old 1 sausis 2008, 13:28
Donorų grupės

Ar bandėte kito USB .... ty vieną iš bokšto, kuris yra tiesiai prie MOBO gale?

Radau, kad daugelis kompiuterių su USB ant priekio / šono, kad iš plokštės antraštės darbą, dažnai važiuoti lėtesniu greičiu (USB1).

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.