![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Labas. Turiu tikrą Puzzle visiems Jūsų kompiuterio guru out there! Aš neseniai nusipirkau Sony "skaitmeninis fotoaparatas (DSC-W80), ir aš negaliu perkelti nuotraukas į kompiuterį. Kai aš prijungti kamerą prie mano sistemos, ji pripažįsta, fotoaparatas pakankamai greitai, bet arba perdavimo nuotraukos labai lėtai ar ne visi, ypač kai vaizdai yra priimtas didelės raiškos. Turiu Asus A8N-E plokštė su Windows XP Professional.
Keista yra tai, turiu senesni Sony kamera, kuri pervedimai nuotraukos jokių problemų, net tada, kai nuotraukos yra priimtas didelės skiriamosios gebos nustatymas. Ir aš galiu perkelti nuotraukas iš mano naują fotoaparatą kitų žmonių kompiuterius su ne problema. Manau, tai su mano plokštėje problema. "Times New Roman"] Bet padėti būtų labai dėkingi. Happy New Year! "Times New Roman"]
|
|
|
|||
|
|||
|
Ar bandėte įdiegti programinės įrangos tvarkykles?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nope. Programinės įrangos tvarkykles yra nereikalinga, nes "Windows XP" įdiegia savo USB tvarkykles remti fotoaparatą. Thanks, though.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nežinote apie nereikalingas. Skaitmeninis fotoaparatas vairuotojai paprastai nėra bendrinis vairuotojai. Taip bus įdiegti "Windows", kas USB tvarkyklės jai reikia, tačiau tikrasis vairuotojų fotoaparato programinė įranga yra unikali.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar bandėte kito USB .... ty vieną iš bokšto, kuris yra tiesiai prie MOBO gale?