![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj. Mam prawdziwą zagadką dla wszystkich komputerem guru tam! Niedawno kupiłem Sony cyfrowy aparat fotograficzny (DCS-W80), i nie mogę transfer zdjęć do komputera. Po podłączeniu aparatu do mojego systemu, nie rozpoznaje kamery dość szybko, ale albo przenosi obrazy bardzo powoli lub wcale, zwłaszcza, gdy podejmowane są zdjęcia w wysokiej rozdzielczości. Mam ASUS A8N-E, płyta z systemem Windows XP Professional. Dziwne jest, mam starszego Sony kamery która przenosi obrazy bez problemu, nawet wtedy, gdy podejmowane są zdjęcia w wysokiej rozdzielczości ustawienie. I mogę transferu moje nowe zdjecia z aparatu do komputera przez inne osoby, bez problemu. Podejrzewam, że problem z moją płytą główną. "Times New Roman"] Każda pomoc będzie greatly appreciated. Szczęśliwego Nowego Roku! "Times New Roman"] |
|
| |||
| |||
| Czy próbowali ponownie zainstalować oprogramowanie, sterowniki? |
|
| |||
| |||
| Nope. Oprogramowanie sterowników są zbędne, ponieważ system Windows XP instaluje własne sterowniki USB do wsparcia aparatu. Dzięki, choć. |
|
| |||
| |||
| Nie masz pewności co zbędne. Cyfrowy aparat sterowniki nie są zazwyczaj uniwersalne sterowniki. Tak okna zainstalować sterowniki USB, co konieczne, ale rzeczywiste sterowniki do aparatu oprogramowania jest niepowtarzalny. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy próbowali innego portu USB .... czyli jedna w tylnej części wieży, która jest prosta od Mobo?