![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Mám opravdovou puzzle pre všetky počítače guru ste tam! Nedávno som kúpil Sony digitálna kamera (DCS-W80), a nemôžem prevod snímok do počítača. Keď som sa pripojiť kameru na môj systém, aby rozpoznal fotoaparát pomerne rýchlo, ale to buď prevodom na snímky veľmi pomaly alebo vôbec nie, najmä keď fotky sú prijímané na vysoké rozlíšenie. Mám ASUS A8N-E základná doska s Windows XP Professional. Divná vec je, mám starší kameru Sony, ktorá prevody obrázkov bez problémov, aj keď obrázky sú brať na vysoké rozlíšenie nastavenia. A môžem previesť fotky z môjho nového fotoaparátu do iných ľudí počítačoch bez problémov. Mám podozrenie, že ide o problém s mojou doske. 'Times New Roman'] Každý pomoci by sa veľmi oceňuje. Happy New Year! 'Times New Roman'] |
|
| |||
| |||
| Skúšali ste přeinstaloval softvérové ovládače? |
|
| |||
| |||
| Nie. Software, ovládače sú nadbytočné, pretože systém Windows XP nainštaluje vlastný USB ovládače pre podporu fotoaparát. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Nie ste si istí, o nadbytočné. Digitálny fotoaparát vodiči nie sú zvyčajne generické ovládače. Áno okná nainštaluje ovládače USB, čo je potreba, ale skutočné ovládače pre kameru softvér je jedinečná. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúšali ste iný USB port .... tj jednu na zadnej časti veže, ktorá je priamo z Mobo?
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aký digitálny fotoaparát? sa mi nové digitálny fotoaparát | Marian M | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 21. novembra 2008 07:49 |
| Najlepšie digitálny fotoaparát kúpiť? | Ashley S | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 21. novembra 2008 01:01 |
| Fotoaparát Prehrávanie Hore | Help1inghand | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 7 | 11. októbra 2008 06:20 |
| Pripojenie fotoaparátu | lunesdale | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 7 | 10. marca 2008 06:41 |
| Fotoaparát uznanie problémov | Batmancaver | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 28. decembra 2007 13:47 |
| Thread Tools | |
| |