мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Камера / Рачунар УСБ проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. Мар 2008, 09:55
Нови члан групе

Здраво. Ја сам прави загонетка за све вас компјутер гурус оут тхере! Недавно сам купио Соны дигитална камера (ДЦС-У80), а ја не могу пренијети слике на мом рачунару. Кад сам повезати камеру на мој систем препозна камеру прилично брзо, али ни трансфери слика врло споро или није уопште, а посебно када се узму у слике високе резолуције. Имам Асус А8Н-Е матична плоча са системом Уиндоус КСП Профессионал.

Уеирд ствар, имам старију Соны камера која преноси слике без проблема, чак и када је слика узета су у високој резолуцији поставку. Али, не могу пренијети слике са камере на мој нови туђих рачунара без проблема. Сумњате ли да је проблем са мојој матичној плочи.

"Тимес Неу Роман '] Било који помоћ би било много поштовати. Хаппы Неу Ыеар!
"Тимес Неу Роман ']
Old 1. Мар 2008, 10:17
Модератор / ица групе

Јесте ли покушали поново инсталирајте софтвер дривер?

Old 1. Мар 2008, 11:13
Нови члан групе

Нопе. Софтвер дривер су сувишне, јер Уиндоус КСП инсталира сопствене УСБ драјвера за камеру. Хвала, ипак.
Old 1. Мар 2008, 11:34
Модератор / ица групе

Нисте сигурни о сувишне. Дигитална камера дривер су обично није генеричке дривер. Да Уиндоуси ће инсталирати усб дривер што је потребно, али стварна дривер за камеру софтвер је јединствен.

Old 1. Мар 2008, 13:28
Донаторска Група

Јесте ли покушали различите УСБ Порт .... тј један на стражњем делу торња, који је равно са мобо?

Нашао сам да су многи рачунара са УСБ прикључака са предње / страни, које раде са матичне плоче заглавље, често ће се изводити на спорије брзине (УСБ1).

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц