![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво. Ја сам прави загонетка за све вас компјутер гурус оут тхере! Недавно сам купио Соны дигитална камера (ДЦС-У80), а ја не могу пренијети слике на мом рачунару. Кад сам повезати камеру на мој систем препозна камеру прилично брзо, али ни трансфери слика врло споро или није уопште, а посебно када се узму у слике високе резолуције. Имам Асус А8Н-Е матична плоча са системом Уиндоус КСП Профессионал. Уеирд ствар, имам старију Соны камера која преноси слике без проблема, чак и када је слика узета су у високој резолуцији поставку. Али, не могу пренијети слике са камере на мој нови туђих рачунара без проблема. Сумњате ли да је проблем са мојој матичној плочи. "Тимес Неу Роман '] Било који помоћ би било много поштовати. Хаппы Неу Ыеар! "Тимес Неу Роман '] |
|
| |||
| |||
| Јесте ли покушали поново инсталирајте софтвер дривер? |
|
| |||
| |||
| Нопе. Софтвер дривер су сувишне, јер Уиндоус КСП инсталира сопствене УСБ драјвера за камеру. Хвала, ипак. |
|
| |||
| |||
| Нисте сигурни о сувишне. Дигитална камера дривер су обично није генеричке дривер. Да Уиндоуси ће инсталирати усб дривер што је потребно, али стварна дривер за камеру софтвер је јединствен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли покушали различите УСБ Порт .... тј један на стражњем делу торња, који је равно са мобо?