![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. У мене є реальна головоломка для всіх ви гуру комп'ютер там! Нещодавно я купив Sony Digital Camera (DCS-W80), і я не можу передавати фотографії на моєму комп'ютері. При підключенні камери до моїй системі, вона визнає, камера досить швидко, але вона чи передає фотографії дуже повільно або взагалі не всі, особливо, коли приймаються фотографії з високою роздільною здатністю. Маю ASUS A8N-E плати з Windows XP Professional. Weird річ, у мене є камера Sony дорослими що передає зображення не проблема, навіть якщо фотографії приймаються на високі значення дозволу. І, може передавати фотографії з моєї нової камері комп'ютери інших людей, не проблема. Я підозрюю, що проблема з моєї материнської плати. "Times New Roman"] Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. З Новим роком! "Times New Roman"] |
|
| |||
| |||
| Ви пробували перевстановити програмне забезпечення драйвера? |
|
| |||
| |||
| Ні. Драйверами є зайвими, оскільки Windows XP встановлює власні драйвери для підтримки камери. Спасибо, однако. |
|
| |||
| |||
| Не впевнений зайвим. Драйвери Цифрові фотоапарати звичайно не є універсальним драйвером. Так Windows встановить, що USB-драйвери потреби, але фактичне драйверів для камери програмне забезпечення є унікальним. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви пробували різні USB-порт .... тобто один на задній частині башти, яка прямо з системних плат?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який цифровий фотоапарат? Я отримую нову цифрову камеру | Маріан М | Digital Imaging & Принтери | 2 | 21 листопада 2008 07:49 |
| Кращі цифрові камери купити? | Ешлі S | Digital Imaging & Принтери | 3 | 21 листопада 2008 01:01 |
| Камера підігруючи | Help1inghand | Digital Imaging & Принтери | 7 | 11 жовтня 2008 06:20 |
| Підключення камери | lunesdale | Digital Imaging & Принтери | 7 | 10 березня 2008 06:41 |
| Проблеми визнання камери | Batmancaver | Digital Imaging & Принтери | 2 | 28 грудня 2007 13:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |