![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, АЗ didnt знаете къде да публикувате това, така DONT бъде твърде грубо:) Имам Windows Vista Home Premium 3 Gb RAM 500 GB HDD Nvid бла бла бла irrelivant Имам Sony Вегас Видео инсталиран този какъв Im използвате, за да улови. Моят компютър има и FireWire порт, аз поставете Мини DV камера с FireWire, както и прозорците пък bleeping шума да ми кажете, че му били открити и готови за употреба. Мисля, че голям, така че отворете Вегас и достатъчно сигурни, че ми дава възможност за използване на тази камера, аз точка на CAM в правилната посока и кликнете залавяне, той craptures за около 5 секунди след което тя ми дава А "загубили контакт с камера "Грешка, не мога да го използвате във всяка програма, прозорци си мисли, че му няма. Единственият начин да се тя да се върне е с рестартирането на компютъра. Също така, неговата точно толкова време, докато тя стане неоткрита. Movie Maker е същото. Не са налични драйвери за моята камера, имам проверени сайта, какво става? :) Благодарение на напреднали. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| е камерата, докато все още се правиш на залавяне?
| |||
| |||
| Какво искаш да кажеш? Дали все още камерата, като съм се движат в нея? Предполагам, че са опитали и двете, Подвижни го из стаята и поддържане то все още. Също така съм сигурен, че didn't са изключени: P |
|
| |||
| |||
| Това е просто, че сте имали този проблем, когато се преместих на камерата малко, но когато я поставя на бюрото, остави го, то тогава работи, така и предположил мината беше лоша кабелна връзка. Но той не изглежда като това е толкова просто за твое, ако то все още се случва, когато тя все още. |
|
| |||
| |||
| Някой друг да помогне? Мога да се възстанови до моя компютър фабрика настройките, ако си мислиш, че ще помогне: P DONT Но аз искам да го направя за нищо ^ ^ Имам Apache и filezilla сървър инсталиран, също така имам портове, създадена за тази компютър, Аз възнамерявам да се възстанови, но само ако мислите, че това ще помогне:) |
|
| |||
| |||
| Аз не съм сигурен дали тя би сте уморени камерата и кабел на друг компютър? или опитали различен кабел? Това може да ни помогне да намерим къде всъщност е проблемът. |
|
| |||
| |||
| Повече информация: Тази сутрин, когато се обърнах моя компютър и се опитвали, компютърът не открива това, но когато се включите FireWire води към компютъра и поставете в другия край на камерата, камерата му прави beeping шума му е да се каже свързан към компютър. Ако аз изключете компютъра края, след което компютърът ви го ниско поставил beeping шум да се каже: "Забравена връзка с PC" компютъра през това време не е открито нищо, но камерата знае нейните свързани! Опитах го на моята братя бр. Компютърът не е установила, че на всички, и нито камерата. Не знам какво да правим сега: ( |
|
| |||
| |||
| Съжалявам за двойно командироването, но е възможно, че моят брат FireWire порт е изключена в BIOS или просто не работи, на борда му. |