menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Fotoaparát Přehrávání Nahoru

Reply

Thread Nástroje
Old 10. října 2008, 12:06
Člen Skupina

Default Fotoaparát Přehrávání Nahoru

Ok, I didnt vŘdŘt kde až po to, aby dont být příliš krutá:)

Mám Windows Vista Home Premium
3 GB RAM
500 GB HDD
Nvid bla bla bla irrelivant
Mám Sony Vegas Video instalovány a to je to, co Im pomocí zachytit.
Moje PC má také FireWire port, I zapojte Mini DV kameru s FireWire, a okna to bleeping hluk mi říct, že byly odhaleny a připraven k použití. Myslím, že velký, tak jsem otevřený Vegas a opravdu je mi dává možnost, že pomocí kamer, I bodu CAM ve správném směru a klikněte na odchyt, to craptures po dobu asi 5 sekund, pak se to dává mi "ztratil kontakt s kamerou "Chyba, nemohu použít v každém programu, okna se domnívá, že jeho pryč. Jediným způsobem, jak dostat to, aby se vrátili až po restartování počítače. Také jeho přesně stejné množství času, až se stane nepovšimnuto. Movie Maker je to stejné.

Nejsou k dispozici žádné ovladače jsou k dispozici pro můj fotoaparát, mám zkontrolovat webové stránky, co je špatně? :)

díky pokročilé.
Old 10. října 2008, 12:22
Dárce Skupina

je fotoaparát ještě přitom dělat zachytit?

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 10. října 2008, 12:50
Člen Skupina

co si o tom myslíte?
Je fotoaparát stále, jako jsem já pohybující to? No, jak jsem se pokusil, Přesouvání kolem místnosti a udržet i nadále. Také jsem si jistý, že přijde didnt Unplugged: P
Old 10. října 2008, 12:52
Dárce Skupina

je to jen, že jsem měl problém, že když jsem se přestěhoval na fotoaparát malá, ale když jsem ji na stůl, vlevo, je pak pracovali, tak i uhodnutý důl byl špatný kabel. Ale to nemá vypadat, že je to jednoduché pro vás, pokud se ještě stává, když je to stále.
Old 11. října 2008, 01:28
Člen Skupina

kdokoli jiný může pomoci?
Mohl bych obnovit můj PC na tovární nastavení, pokud si myslíte, že by pomohla: P Ale já dont want to dělat pro nic za nic ^ ^ Mám apache a FileZilla server instalován, také jsem portů nastavit pro tento počítač,
Jsem ochoten ji obnovit, ale pouze tehdy, pokud si myslíte, že to pomůže:)
Old 11. října 2008, 02:45
Dárce Skupina

Nejsem si jistý, že pokud by jste unaveni fotoaparát a kabel do jiného počítače? nebo se pokusil jiný kabel? To by mohlo pomoci nám najít kde je problém skutečně je.
Old 11. října 2008, 06:17
Člen Skupina

Více info:

Ráno, když jsem se obrátil na mém PC a snažil se, PC neodhalil, ale když jsem plug FireWire vede do PC a druhý konec zapojte do fotoaparát, kameru jeho beeping hluku říct svůj byly připojené k PC. Kdybych odpojte ks konec, pak se na PC není nízká rozbil beeping hluk říci: "Ztratili jste připojení k PC" počítač do té doby nebyl zjištěn nic, ale ví, kamery připojené!

Snažil jsem se to z mé bratry ks. Počítače nebyly zjistit, zda je vůbec a ani fotoaparát. I dont vědět, co dělat: (
Old 11. října 2008, 06:20
Člen Skupina

Omlouváme se za dvojí vysílání, ale možná, že můj bratr je FireWire port je vypnutý v BIOSu nebo prostě nefunguje, její palubě.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.