![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, I didnt vŘdŘt kde až po to, aby dont být příliš krutá:)
Mám Windows Vista Home Premium 3 GB RAM 500 GB HDD Nvid bla bla bla irrelivant Mám Sony Vegas Video instalovány a to je to, co Im pomocí zachytit. Moje PC má také FireWire port, I zapojte Mini DV kameru s FireWire, a okna to bleeping hluk mi říct, že byly odhaleny a připraven k použití. Myslím, že velký, tak jsem otevřený Vegas a opravdu je mi dává možnost, že pomocí kamer, I bodu CAM ve správném směru a klikněte na odchyt, to craptures po dobu asi 5 sekund, pak se to dává mi "ztratil kontakt s kamerou "Chyba, nemohu použít v každém programu, okna se domnívá, že jeho pryč. Jediným způsobem, jak dostat to, aby se vrátili až po restartování počítače. Také jeho přesně stejné množství času, až se stane nepovšimnuto. Movie Maker je to stejné. Nejsou k dispozici žádné ovladače jsou k dispozici pro můj fotoaparát, mám zkontrolovat webové stránky, co je špatně? :) díky pokročilé. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
je fotoaparát ještě přitom dělat zachytit?
|
|||
|
|||
|
co si o tom myslíte?
Je fotoaparát stále, jako jsem já pohybující to? No, jak jsem se pokusil, Přesouvání kolem místnosti a udržet i nadále. Také jsem si jistý, že přijde didnt Unplugged: P |
|
|
|||
|
|||
|
je to jen, že jsem měl problém, že když jsem se přestěhoval na fotoaparát malá, ale když jsem ji na stůl, vlevo, je pak pracovali, tak i uhodnutý důl byl špatný kabel. Ale to nemá vypadat, že je to jednoduché pro vás, pokud se ještě stává, když je to stále.
|
|
|
|||
|
|||
|
kdokoli jiný může pomoci?
Mohl bych obnovit můj PC na tovární nastavení, pokud si myslíte, že by pomohla: P Ale já dont want to dělat pro nic za nic ^ ^ Mám apache a FileZilla server instalován, také jsem portů nastavit pro tento počítač, Jsem ochoten ji obnovit, ale pouze tehdy, pokud si myslíte, že to pomůže:) |
|
|
|||
|
|||
|
Nejsem si jistý, že pokud by jste unaveni fotoaparát a kabel do jiného počítače? nebo se pokusil jiný kabel? To by mohlo pomoci nám najít kde je problém skutečně je.
|
|
|
|||
|
|||
|
Více info:
Ráno, když jsem se obrátil na mém PC a snažil se, PC neodhalil, ale když jsem plug FireWire vede do PC a druhý konec zapojte do fotoaparát, kameru jeho beeping hluku říct svůj byly připojené k PC. Kdybych odpojte ks konec, pak se na PC není nízká rozbil beeping hluk říci: "Ztratili jste připojení k PC" počítač do té doby nebyl zjištěn nic, ale ví, kamery připojené! Snažil jsem se to z mé bratry ks. Počítače nebyly zjistit, zda je vůbec a ani fotoaparát. I dont vědět, co dělat: ( |
|
|
|||
|
|||
|
Omlouváme se za dvojí vysílání, ale možná, že můj bratr je FireWire port je vypnutý v BIOSu nebo prostě nefunguje, její palubě.
|