![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, I didn't ξέρουν πού να υστέρων αυτό, ώστε να είναι πολύ σκληρή dont:) Έχω Windows Vista Home Premium 3 GB μνήμης RAM HDD 500 GB Nvid μπλα μπλα μπλα irrelivant Έχω Sony Vegas Video εγκατασταθεί και thats τι Im χρησιμοποιώντας να συλλάβει. Τον υπολογιστή μου έχει επίσης μια θύρα FireWire, εγώ το βύσμα Mini DV κάμερας με FireWire, παράθυρα και κάνει θόρυβο bleeping να μου πει ότι η εντοπίστηκαν και τα έτοιμα προς χρήση. Θεωρώ μεγάλη, ώστε να ανοίξω vegas αρκετά σίγουρος και μου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ότι cam, το σημείο Ι cam προς τη σωστή κατεύθυνση και κάντε κλικ σύλληψη, θα craptures για περίπου 5 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια μου δίνει μια "έχασε την επαφή με την κάμερα "σφάλμα, δεν μπορώ να το χρησιμοποιούν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα, πιστεύει ότι τα παράθυρα φύγει. Ο μόνος τρόπος για να κάνετε το μέχρι να επανέλθει είναι με επανεκκίνηση του υπολογιστή. Επίσης, την ίδια ακριβώς το χρονικό διάστημα μέχρι να γίνει απαρατήρητα. Movie Maker είναι το ίδιο. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης για την κάμερα μου, έχω ελέγξει την ιστοσελίδα, Τι φταίει; :) χάρη στην προηγμένη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| είναι η κάμερα, ενώ εξακολουθεί να κάνει τη σύλληψη;
| |||
| |||
| Τι εννοείς; Είναι ακίνητη την κάμερα, όπως και, είμαι μεταφορά; καλά, έχω προσπαθήσει τόσο, Μετακίνηση γύρω από την αίθουσα αυτή και να διατηρήσει την ακόμη. Επίσης είμαι σίγουρος ότι didn't προέρχονται UNPLUGGED: P |
|
| |||
| |||
| Είναι ακριβώς αυτό που έχω ότι είχε πρόβλημα όταν η κάμερα μετακινείται λίγο, αλλά όταν το τοποθέτησε στο γραφείο, άφησε, τότε θα εργαστεί, έτσι μαντέψει ορυχείο ήταν μια κακή καλωδιακή σύνδεση. Αλλά δεν μοιάζουν είναι ότι απλά για τα δικά σας, αν εξακολουθεί να συμβαίνει όταν υπάρχει ακόμα. |
|
| |||
| |||
| μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος; Θα μπορούσα να επαναφέρετε τον υπολογιστή μου για να εργοστασιακών ρυθμίσεων αν νομίζετε ότι αυτό θα βοηθήσει: P Αλλά εγώ dont θέλουν να το κάνουμε δεν είναι τίποτα ^ ^ έχω apache και filezilla server εγκαταστήσει, επίσης έχω λιμένες που έχουν συσταθεί για αυτό το pc, Είμαι πρόθυμος να το επαναφέρετε, αλλά μόνο αν νομίζετε ότι αυτό θα βοηθήσει:) |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα έχετε κουραστεί στην κάμερα και καλώδιο σε άλλο υπολογιστή; ή να δοκιμάσει ένα διαφορετικό καλώδιο; Αυτό θα μπορούσε να μας βοηθήσει να βρούμε όταν το πρόβλημα είναι πράγματι. |
|
| |||
| |||
| Περισσότερες πληροφορίες: Σήμερα το πρωί όταν θα μετατραπεί για τον υπολογιστή μου και προσπάθησα, το PC δεν ανιχνεύει αυτό, αλλά όταν το βύσμα FireWire οδηγήσει στο PC και συνδέστε το άλλο άκρο στην κάμερα, η κάμερα κάνει τη beeping θορύβου να πω την έχουν συνδεθεί με ένα PC. Εάν αποσυνδέσετε τον υπολογιστή τέλος, τότε το pc κάνει θόρυβο χαμηλής pitched beeping να πω: "Lost σύνδεση με το PC" του υπολογιστή, εν τω μεταξύ δεν έχει ανιχνευθεί οτιδήποτε, αλλά η κάμερα των συνδεδεμένων με ξέρει! Το δοκίμασα μου αδέρφια τεμ. Ο υπολογιστής δεν ανιχνεύουν καθόλου, δεν έκανε και την κάμερα. Ι dont ξέρει τι να κάνει τώρα: ( |
|
| |||
| |||
| Συγνώμη για τη διπλή απόσπαση, αλλά το δυνατό ότι ο αδελφός μου της FireWire λιμάνι είναι απενεργοποιημένο στο BIOS ή απλά δεν λειτουργεί, τα επί του σκάφους. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τι Digital Camera; να είμαι μια νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή | Marian M | Digital Imaging & Printers | 2 | 21 Νοε 2008 07:49 |
| Best ψηφιακή κάμερα να αγοράσω; | Ashley S | Digital Imaging & Printers | 3 | 21 Νοε 2008 01:01 |
| Σύνδεση της κάμερας | lunesdale | Digital Imaging & Printers | 7 | 10 Μαρ 2008 06:41 |
| Ποια Speed Camera Detector; | :: AARON:: | Off Topic Συζήτηση | 3 | 13 Δεκ. 2007 14:01 |
| Σύνδεση CCTV κάμερα στο PC | theoldman | Digital Imaging & Printers | 2 | 22 Ιουν 2007 15:43 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |