manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Igranje Kamera Gore

Reply

Thread Tools
Old 10. listopad 2008, 12:06
Member Group

Default Igranje Kamera Gore

Ok, ja nije znati gdje se ovaj post, tako da ne bude previše opora:)

Imam Windows Vista Home Premium
3 Gb RAM
500 GB HDD
Nvid blah blah blah irrelivant
Imam Sony Vegas Video instaliran i taj što Im koristeći uhvatiti.
Moj PC ima FireWire port, ja plug Mini DV kamere s FireWire, prozori i to bleeping buke do recite mi da su joj bile detektirane i njegove spreman za korištenje. Mislim da je velika, tako da sam otvoren Vegas i siguran dosta mi daje mogućnost da koriste cam, I točka CAM u pravom smjeru, a zatim kliknite na snimci, to craptures za oko 5 sekundi, onda mi je "izgubio kontakt s kamerom "grešku, ne mogu ga koristiti na bilo koji program, Windows smatra da je njegova nestala. Jedini način da ga da se vrati gore je od ponovnog pokretanja računala. Također, njegova je točno isto vrijeme, sve dok ona ne postane neotkriven. Movie Maker je isti.

Nema dostupnih drivere za moju kameru sam provjeriti na web stranici, što je pogrešno? :)

Thanks in advanced.
Old 10. listopad 2008, 12:22
Donatorska Grupa

je kamera još dok radiš na snimci?

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 10. listopad 2008, 12:50
Member Group

Kako to misliš?
Kamera je uvijek, kao, ja sam ga se kreće? dobro, ja sam pokušao oboje, ona se kreće oko sobi i drži se i dalje. Isto tako sam siguran da nije došao UNPLUGGED: P
Old 10. listopad 2008, 12:52
Donatorska Grupa

To je samo da sam imao taj problem kad sam preselio se kamera malo, ali kad sam ga stavio na stol, lijevo je to tada radila, pa sam pogoditi moje je loš kabel vezu. Ali, to ne izgleda kao da je to jednostavno za tvoj, ako se i dalje se događa kad je još uvijek.
Old 11. listopad 2008, 01:28
Member Group

može bilo tko drugi tko pomoć?
JA mogao vratiti moj PC na tvorničke postavke ako mislite da bi pomoglo: P Ali ja ne želim to učiniti za ništa ^ ^ Imam apache i filezilla poslužitelj instaliran, također sam portove podesiti za to računalo,
Ja sam spreman da se vrati, ali samo ako mislite da će pomoć:)
Old 11. listopad 2008, 02:45
Donatorska Grupa

Im 'ne siguran ako bi ste umorni kamere i kabela na drugom računalu? ili pokušali drugačiji kabel? To bi nam pomoći pronaći gdje je problem, zapravo je.
Old 11. listopad 2008, 06:17
Member Group

More info:

Jutros kad sam okrenuo na moj pc i pokusao ga PC ne otkrivaju, ali kad sam njega priključiti FireWire dovesti u računalo, a drugi kraj priključite u kameru, kamera se svojim beeping buke reći svojoj je spojen na PC. Ako sam isključiti računalo kraja, onda je ona niska pc utaboriše beeping buke to say: "Izgubili veza na PC" računalo u međuvremenu ništa nije otkriven, ali se zna njegova povezana fotoaparat!

JA pokušao to na moj pc braća. Računalo nije detektiraju se uopće, a ni kameru. Ja dont znati što učiniti sada: (
Old 11. listopad 2008, 06:20
Member Group

Sorry za double posting, ali moguće da je moj brat a FireWire priključak isključen u BIOS ili jednostavno ne radi, njegova onboard.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Koji digitalni fotoaparat? Im 'uzimajući novu digitalnu kameru Marian M Digital Imaging & Pisači 2 21. studeni 2008 07:49
Najbolji digitalni fotoaparat kupiti? Ashley S Digital Imaging & Pisači 3 21. studeni 2008 01:01
Spajanje kamere lunesdale Digital Imaging & Pisači 7 10. ožujak 2008 06:41
Koji Brzina Kamera detektor? :: AARON: Off Topic Discussion 3 13. prosinac 2007 14:01
Connecting CCTV kamere na PC theoldman Digital Imaging & Pisači 2 22. lipnja 2007 15:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.