kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Kamera Játék Up

Reply

Téma eszközök
Old Október 10 2008, 12:06
Csoport tagja

Default Kamera Játék Up

Ok, én tudom, hol didnt után, így ne legyen túl kemény:)

I have Windows Vista Home Premium
3 Gb RAM
500 GB-os HDD
Nvid bla bla bla irrelivant
Én a Sony Vegas Video telepítve, és amit mi Im használ, hogy rögzítse.
My pc is van egy FireWire port, I dugó a Mini DV kamera a FireWire, és a Windows és nem zaj bleeping mondani, hogy az észlelt, és készen áll a használatra. Azt hiszem, nagy, úgyhogy nyitott Vegasban és persze elég, hogy megadja nekem a lehetőséget, hogy a kamera segítségével, én pont a kamera a helyes irányba, és kattintson a befogás, a craptures kb 5 másodperc, akkor ez ad én egy "elvesztette a kapcsolatot a kamera "Hiba, nem tudok rá olyan program, a Windows azt hiszi, hogy elment. Az egyetlen módja, hogy jöjjön vissza, hogy ki van a számítógép újraindítása. Továbbá, hogy pontosan ugyanazt az összeget, amíg ki nem válik. Movie Maker is megegyezik.

Nincsenek rendelkezésre álló vezetők a saját kamera, van ellenőrizni a honlapon, mi baj? :)

Köszönet fejlett.
Old Október 10 2008, 12:22
Donor Group

Default Kamera Játék Up

a kamera, miközben továbbra is ezt a felvétel?

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Október 10 2008, 12:50
Csoport tagja

Default Kamera Játék Up

Mit jelent?
Ez a kamera is, mint én, hogy mozog? Nos, én is próbáltam, költöztetés körül a szobába vezet, és még mindig. Ugyancsak biztos vagyok benne, hogy ez didnt come unplugged: P
Old Október 10 2008, 12:52
Donor Group

Default Kamera Játék Up

Csak hát, amit már a problémát, amikor mozgott a kamera egy kicsit, de mikor helyezte az asztalra, hagytam, majd dolgozott, ezért kitalálta az enyém volt rossz kábelkapcsolat. De nem úgy néz ki, mint ez ilyen egyszerű a tiéd, ha mégis megtörténik, amikor még.
Old Október 11 2008, 01:28
Csoport tagja

Default Kamera Játék Up

tud valaki más segíteni?
Tudnám visszaállítani a PC a gyári beállításokat, ha azt gondolja, hogy segítsen: P De én dont akar-hoz csinál ez a semmi ^ ^ én és FileZilla Apache szerver telepítése is van kikötők létre erre a PC-hez,
Én vagyok hajlandó helyreállítani, de csak akkor, ha azt gondolja, hogy segítene:)
Old Október 11 2008, 02:45
Donor Group

Default Kamera Játék Up

Nem vagyok benne biztos, ha lenne, akkor már belefáradt a kamerát és a kábelt egy másik számítógépre? illetve próbáltam egy másik kábel? Ez segít nekünk megtalálni, amikor a probléma valójában.
Old Október 11 2008, 06:17
Csoport tagja

Default Kamera Játék Up

További információ:

Ma reggel, amikor megfordult az én-m pc és próbáltam, a számítógép nem állapított meg, de amikor a dugó FireWire vezet be a számítógépet, és csatlakoztassa a másik végét a kamera, a kamera nem a csipogó zaj mondani, hogy nem csatlakozik a számítógéphez. Ha húzza ki a számítógép végéig, majd a számítógép és nem gyenge hangú csipogó zaj, hogy azt mondják: "Megszakadt a kapcsolat a PC" A számítógép az időközben már nem észlel semmit, de tudja, hogy a fényképezőgép csatlakoztatva!

Próbáltam az én testvéreim db. A számítógép nem észleli, hogy minden, és sem a kamerát. I dont know what to do most: (
Old Október 11 2008, 06:20
Csoport tagja

Default Kamera Játék Up

Elnézést a kettős kiküldetés, de lehetséges, hogy a bátyám FireWire port ki van kapcsolva a BIOS-ban, vagy egyszerűen nem működik, a fedélzeten.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Milyen digitális kamerát? Én kapok egy új digitális fényképezőgép Marian M Digital Imaging & Nyomtatók 2 21. november 2008 07:49
A legjobb digitális fényképezőgépet vásárolni? Ashley S Digital Imaging & Nyomtatók 3 21. november 2008 01:01
Connecting kamera lunesdale Digital Imaging & Nyomtatók 7 10. március 2008 06:41
Melyik Speed Camera Detector? :: AARON: Off Topic Discussion 3 13. december 2007 14:01
CCTV kamera csatlakoztatása a számítógéphez theoldman Digital Imaging & Nyomtatók 2 22. június 2007 15:43
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.