![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok, én tudom, hol didnt után, így ne legyen túl kemény:) I have Windows Vista Home Premium 3 Gb RAM 500 GB-os HDD Nvid bla bla bla irrelivant Én a Sony Vegas Video telepítve, és amit mi Im használ, hogy rögzítse. My pc is van egy FireWire port, I dugó a Mini DV kamera a FireWire, és a Windows és nem zaj bleeping mondani, hogy az észlelt, és készen áll a használatra. Azt hiszem, nagy, úgyhogy nyitott Vegasban és persze elég, hogy megadja nekem a lehetőséget, hogy a kamera segítségével, én pont a kamera a helyes irányba, és kattintson a befogás, a craptures kb 5 másodperc, akkor ez ad én egy "elvesztette a kapcsolatot a kamera "Hiba, nem tudok rá olyan program, a Windows azt hiszi, hogy elment. Az egyetlen módja, hogy jöjjön vissza, hogy ki van a számítógép újraindítása. Továbbá, hogy pontosan ugyanazt az összeget, amíg ki nem válik. Movie Maker is megegyezik. Nincsenek rendelkezésre álló vezetők a saját kamera, van ellenőrizni a honlapon, mi baj? :) Köszönet fejlett. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a kamera, miközben továbbra is ezt a felvétel?
| |||
| |||
| Mit jelent? Ez a kamera is, mint én, hogy mozog? Nos, én is próbáltam, költöztetés körül a szobába vezet, és még mindig. Ugyancsak biztos vagyok benne, hogy ez didnt come unplugged: P |
|
| |||
| |||
| Csak hát, amit már a problémát, amikor mozgott a kamera egy kicsit, de mikor helyezte az asztalra, hagytam, majd dolgozott, ezért kitalálta az enyém volt rossz kábelkapcsolat. De nem úgy néz ki, mint ez ilyen egyszerű a tiéd, ha mégis megtörténik, amikor még. |
|
| |||
| |||
| tud valaki más segíteni? Tudnám visszaállítani a PC a gyári beállításokat, ha azt gondolja, hogy segítsen: P De én dont akar-hoz csinál ez a semmi ^ ^ én és FileZilla Apache szerver telepítése is van kikötők létre erre a PC-hez, Én vagyok hajlandó helyreállítani, de csak akkor, ha azt gondolja, hogy segítene:) |
|
| |||
| |||
| Nem vagyok benne biztos, ha lenne, akkor már belefáradt a kamerát és a kábelt egy másik számítógépre? illetve próbáltam egy másik kábel? Ez segít nekünk megtalálni, amikor a probléma valójában. |
|
| |||
| |||
| További információ: Ma reggel, amikor megfordult az én-m pc és próbáltam, a számítógép nem állapított meg, de amikor a dugó FireWire vezet be a számítógépet, és csatlakoztassa a másik végét a kamera, a kamera nem a csipogó zaj mondani, hogy nem csatlakozik a számítógéphez. Ha húzza ki a számítógép végéig, majd a számítógép és nem gyenge hangú csipogó zaj, hogy azt mondják: "Megszakadt a kapcsolat a PC" A számítógép az időközben már nem észlel semmit, de tudja, hogy a fényképezőgép csatlakoztatva! Próbáltam az én testvéreim db. A számítógép nem észleli, hogy minden, és sem a kamerát. I dont know what to do most: ( |
|
| |||
| |||
| Elnézést a kettős kiküldetés, de lehetséges, hogy a bátyám FireWire port ki van kapcsolva a BIOS-ban, vagy egyszerűen nem működik, a fedélzeten. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Milyen digitális kamerát? Én kapok egy új digitális fényképezőgép | Marian M | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 21. november 2008 07:49 |
| A legjobb digitális fényképezőgépet vásárolni? | Ashley S | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 21. november 2008 01:01 |
| Connecting kamera | lunesdale | Digital Imaging & Nyomtatók | 7 | 10. március 2008 06:41 |
| Melyik Speed Camera Detector? | :: AARON: | Off Topic Discussion | 3 | 13. december 2007 14:01 |
| CCTV kamera csatlakoztatása a számítógéphez | theoldman | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 22. június 2007 15:43 |
| Téma eszközök | |
| |