פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

מצלמה משחק למעלה

Reply

שרשרת כלים
Old 10 אוקטובר 2008, 12:06
חבר קבוצת

בסדר, אני יודע איפה didn't כדי לכתוב את זה, אז dont להיות קשים מדי:)

יש לי Windows Vista Home Premium
3 GB של RAM
500 GB HDD
Nvid בלה בלה בלה irrelivant
יש לי Sony וגאס וידאו המותקנת ואת מה thats Im משתמש כדי ללכוד.
במחשב שלי יש גם יציאת FireWire, אני תקע את מצלמת מיני DV עם FireWire ו-Windows עושה את זה הרעש bleeping להגיד לי את זה כבר זיהה ואת מוכנה לשימוש. אני חושב מעולה, לכן אני פותח וגאס ו די בטוח שזה נותן לי את האפשרות של השימוש פקה, פקה את הצבע אני בכיוון הנכון ולחץ על לכידתו, הוא craptures בערך 5 שניות ואז זה נותן לי "איבדו קשר עם המצלמה "טעות, אני לא יכול להשתמש בו בכל תוכנית, חלונות לדעת את הלך. הדרך היחידה להשיג אותו היא תחזור על ידי הפעלה מחדש של המחשב. כמו כן, את בדיוק את אותה כמות של זמן עד שהוא הופך undetected. Movie Maker זהה.

אין גם כל מנהלי ההתקנים הזמינים עבור המצלמה שלי, יש לי בדקו את האתר, מה לא בסדר? :)

תודה מתקדמים.
Old 10 אוקטובר 2008, 12:22
קבוצת תורמים

המצלמה היא עדיין עושה תוך כיבוש?

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 10 אוקטובר 2008, 12:50
חבר קבוצת

מה זאת אומרת?
האם עדיין את המצלמה, כאילו, אני זז זה? ובכן, ניסיתי את שניהם, להעביר את זה ברחבי החדר ולשמור אותו עדיין. כמו כן אני בטוח שזה didn't לבוא unplugged: P
Old 10 אוקטובר 2008, 12:52
קבוצת תורמים

זה פשוט כי אני כבר היה כי הבעיה כאשר הזזתי קצת את המצלמה, אבל כאשר אני להציב אותו על שולחן העבודה, עזבו את זה, אז זה עבד, אז אני מנחש שלי היה רע כבל חיבור. אבל זה לא נראה כאילו זה כל כך פשוט עבור שלך אם זה עדיין קורה כאשר היא עדיין.
Old 11 אוקטובר 2008, 01:28
חבר קבוצת

עוד מישהו יכול לעזור?
אני יכול לשחזר את הגדרות המחשב כדי המפעל אם אתה חושב שזה יעזור: P dont אבל אני רוצה לעשות את זה על לא דבר ^ ^ יש לי שרת Apache ו filezilla מותקן, יש לי גם יציאות להגדיר זה PC,
אני מוכן לשחזר את זה, אבל רק אם אתה חושב שזה יעזור:)
Old 11 אוקטובר 2008, 02:45
קבוצת תורמים

אני לא בטוח אם זה היה, אתה עייף את המצלמה ואת הכבל למחשב אחר? או ניסית כבל אחר? זה יכול לעזור לנו למצוא את הבעיה שבה היא למעשה.
Old 11 אוקטובר 2008, 06:17
חבר קבוצת

לפרטים נוספים:

היום בבוקר כאשר פניתי על המחשב שלי וניסיתי את זה, המחשב לא מזהים אותה, אבל כאשר אני תקע את FireWire להוביל אל תוך המחשב, ו תקע את קצה אחרים לתוך המצלמה, המצלמה עושה את הרעש beeping להגיד שלה היה מחובר למחשב. אם אני סוף לנתק את המחשב, ואז המחשב עושה את זה נמוך זפוף beeping הרעש לומר: "אבידה חיבור למחשב" את המחשב בינתיים לא זיהה שום דבר, אבל את יודעת את המצלמה מחוברת!

ניסיתי את זה על המחשב שלי, האחים. המחשב לא לגלות את זה בכלל, ולא עשה את המצלמה. Dont אני יודע מה לעשות עכשיו: (
Old 11 אוקטובר 2008, 06:20
חבר קבוצת

מצטער על פירסום כפול, אבל ייתכן כי אחי של יציאת FireWire מבוטל ב-BIOS או פשוט לא עובדת, את onboard.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.