mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Fotoaparatas grojami sie

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 10, 2008, 12:06
Narys

Default Fotoaparatas grojami sie

Ok, I didnt know, kur po to, taip Dont būti pernelyg griežtas:)

Turiu Windows Vista Home Premium
3 GB RAM
500 GB HDD
Nvid blah blah blah irrelivant
Turiu Sony Vegas Video įdiegta ir Thats what Im naudojate užfiksuoti.
Mano PC turi FireWire port, aš Plug Mini DV kamera su FireWire, o langai tai bleeping triukšmas man pasakyti, kad jos buvo aptikta ir paruoštas naudojimui. Manau, kad puikiai, todėl galiu atidaryti Vegas ir tikrai pakankamai jis man duoda naudoti, kad kamera variantą, aš taško kryptimi ir paspauskite fiksuoti kamera, tai craptures maždaug 5 sekundes, tada ji duoda man "prarado ryšį su kamera "Klaida, aš negaliu ja naudotis bet kurioje programoje, langai galvoja, kad jos dingo. Vienintelis būdas jį gauti grįžti iki yra iki perkrauti kompiuterį. Be to, jos lygiai taip pat laiko, kol ji tampa nepastebėti. Movie Maker, yra tas pats.

Nėra tvarkykles mano fotoaparatas, Pavarčiau tinklalapį, Whats wrong? :)

Ačiū į priekį.
Old Spalis 10, 2008, 12:22
Donorų grupės

yra kamera dar nors daro gaudyti?

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Spalis 10, 2008, 12:50
Narys

Ką tai reiškia?
Ar kamera dar, kaip ir aš, jis juda? gerai, aš stengiausi tiek, perkelti į kitą vietą kambaryje ir palaikyti jį dar. Taip pat esu tikras, kad didnt come unplugged: P
Old Spalis 10, 2008, 12:52
Donorų grupės

it's just that I've turėjo šią problemą, kai aš persikėlė kamera nedaug, bet kai aš jį dedamas ant stalo, į kairę, jis ten dirbo, ir aš atspėti mano buvo blogas kabelis. Tačiau neatrodo, kaip tai, kad paprastas už tavo, jei jis vis dar būna, jei jis vis dar.
Old Spalis 11, 2008, 01:28
Narys

gali kas nors padėti?
Galėčiau vėl mano kompiuteryje gamyklos parametrus, jei manote, kad tai padėtų: P But I dont wanna do it nieko ^ ^ turiu apache ir FileZilla serverį įdiegti, taip pat turiu uostus įsteigti šio kompiuterio,
Aš esu pasirengęs ją atkurti, bet tik jei manote, kad tai padėtų:)
Old Spalis 11, 2008, 02:45
Donorų grupės

Nesu tikras, jei ji būtų, jūs pavargote ir kamera kabeliu į kitą kompiuterį? arba bandė skirtingų kabelis? Tai padėtų mums rasti kur problema iš tikrųjų yra.
Old Spalis 11, 2008, 06:17
Narys

Daugiau info:

Šį rytą, kai įjungtas mano PC ir bandė į ją kompiuteryje neaptiko, bet kai aš Plug FireWire sukelti į pc, ir prijungti kitas galas į kamerą, fotoaparatą ar jo garso signalų triukšmo pasakyti jo buvo prijungtas prie kompiuterio. Jei aš išjunkite PC pabaigos, tada PC tai Žemo dažnio garso signalų triukšmo pasakyti: "Pamiršote prisijungimo prie PC" Tuo tarpu kompiuteris neaptinka nieko, bet žino savo fotoaparatą prijungti!

Bandžiau jį į savo brolių vnt. Kompiuteris neaptiko tai ne visi, ir nė vienas nebuvo fotoaparatas. I dont know what to do now: (
Old Spalis 11, 2008, 06:20
Narys

Atsiprašau už dvigubą parašėte, bet jis gali būti, kad mano brolio firewire uostas yra išjungtas BIOS arba tiesiog neveikia, jos laive.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kas yra skaitmeninis fotoaparatas? Gaunu naują skaitmeninį fotoaparatą Marian P Digital Imaging & Printers 2 Lapkritis 21, 2008 07:49
Geriausi skaitmeninį fotoaparatą pirkti? Ashley S Digital Imaging & Printers 3 Lapkritis 21, 2008 01:01
Jungiamieji kameros lunesdale Digital Imaging & Printers 7 Kovas 10, 2008 06:41
Kuris Speed Camera Detector? :: Aaron: Off Topic Discussion 3 13 gruodis 2007 14:01
Jungiamieji CCTV kameros į PC theoldman Digital Imaging & Printers 2 Birželis 22, 2007 15:43
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.