![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, I didn't zina, kur pēc tam, lai dont pārāk barga:) Man ir Windows Vista Home Premium 3 Gb RAM 500 GB HDD Nvid blah blah blah irrelivant Man ir Sony Vegas Video uzstāda un thats ko Im izmanto, lai attēlotu. Mans pc ir arī FireWire ports, es plug Mini DV kameru ar firewire, un logiem tas bleeping troksni man pateikt, ka tās ir atklātas un tās lietošanas. Es domāju, ka liels, lai es atveru vegas un tik tiešām tā dod man iespēju, izmantojot šo cam, I point cam in pareizajā virzienā un noklikšķiniet sagūstīt, tas craptures aptuveni 5 sekundes, tad tas dod man "zaudēja kontaktu ar kameru "kļūdu, es nevaru to izmantot jebkuru programmu, logi domā, ka tās prom. Vienīgais veids, kā iegūt to come back up, ir atsākt gab. Arī tā tieši tikpat daudz laika, līdz tas kļūst neatklātas. Movie maker ir tas pats. Nav draiveri pieejami savu kameru, es pārbaudīju mājas lapā, whats wrong? :) thanks in advanced. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ir kamera joprojām vienlaikus darot uztveršanu?
| |||
| |||
| what do you mean? Vai kamera joprojām, tāpat kā, es esmu tā pārvietošana? labi, esmu mēģinājis gan pārvietojot to pa istabu un tur tas joprojām. Arī es esmu pārliecināts, ka didn't come atvienots: P |
|
| |||
| |||
| tas ir tikai tas, ka man bija, ka problēma, kad es pārcēlos kameru maz, bet, ja man uzlika to uz galda, pa kreisi, tā pēc tam strādāja, tāpēc man likās, mans bija slikts kabeļa savienojumu. Bet tas nav izskatās tā, ka vienkārši yours, ja tas vēl notiek, ja tas ir joprojām. |
|
| |||
| |||
| Can anyone else palīdzēt? Es varētu atjaunot datoru, kā rūpnīcas uzstādījumus, ja Jūs domājat, ka tas palīdzētu: P Bet es dont gribu darīt to nekas ^ ^ Man ir apache un filezilla server uzstādītas, arī man ir ostas, kas izveidota šim pc, Es esmu gatavs to atjaunot, bet tikai tad, ja Jūs domājat, ka tas palīdzētu:) |
|
| |||
| |||
| Es neesmu pārliecināts, vai tas, tu esi noguris kameru un kabeli citā datorā? vai mēģinājis dažādas kabelis? Tas varētu palīdzēt mums atrast, ja problēma faktiski nav. |
|
| |||
| |||
| More info: Šorīt, kad man palika manu datoru un mēģināja to, PC neatklāja, bet kad es kontaktdakšu firewire noved pie pc, un pievienojiet otru galu vērā kameru, kamera nav tās skaņas troksni teikt, tā ir savienots ar datoru. Ja es atvienojiet pc beigām, tad pc tas zemo toņu skaņas trokšņu teikt: "Lost pieslēgums pc" datoru pa to laiku nav atrasta neko, bet kamera zina saistītajiem! Es to izmēģināju uz manu brāļu pc. Dators neatklāja to vispār, tāpat darīja kameru. Nezinu, ko darīt tagad: ( |
|
| |||
| |||
| Sorry par divkāršu norīkošanu darbā, bet tā iespējams, ka mans brālis ir firewire ports ir izslēgta BIOS vai vienkārši nedarbojas, tā kuģa. |