rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

Aparat Odtwarzanie Up

Reply

Narzędzia wątku
Old 10 października 2008, 12:06
Członek grupy

Default Aparat Odtwarzanie Up

Ok, I didnt know gdzie po to, aby dont być zbyt surowy:)

Mam Windows Vista Home Premium
3 GB pamięci RAM
500 GB HDD
Nvid bla bla bla irrelivant
Mam Sony Vegas Video zainstalowane i thats what Im używając do chwytania.
Mój komputer posiada również port FireWire, mogę podłączyć kamerę w Mini DV z firewire i okien nie bleeping hałasu do mnie powiedzieć, że zostały wykryte i gotowe do użycia. Myślę, że wielki, więc mogę otworzyć vegas i na pewno wystarczy to daje mi możliwość korzystania z tego cam, I pkt CAM w dobrym kierunku i kliknij uchwycić, to craptures około 5 sekund, to daje mi "straciła kontakt z kamery "błąd, nie mogę go używać w dowolnym programie, Windows uważa, że jego odszedł. Jedynym sposobem, aby ją do kopii zapasowej jest ponowne uruchomienie komputera. Ponadto, jej dokładnie taką samą ilość czasu, aż się niewykryte. Movie Maker jest taka sama.

Nie są dostępne sterowniki dla mojego aparatu, mam zaznaczone na stronie internetowej, whats wrong? :)

dzięki zaawansowanej.
Old 10 października 2008, 12:22
Grupa dawcy

jest aparat nadal robi podczas chwytania?

My System: Pierwsze OC

Procesor (y):
Intel E2180@2.85
Płyta główna:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamięć RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Karta graficzna (y):
Gainward ATI 3850
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chłodzenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieć / Internet:
na pokładzie / rzekomo 10Meg dziewicy kabla
Monitor (y):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (-y):
XP Home
Old 10 października 2008, 12:50
Członek grupy

Co masz na myśli?
Czy aparat nadal, podobnie jak, ja się go? dobrze, starałem zarówno Moving to około pokoju i utrzymywania nadal. Ponadto jestem pewien, it didnt come Unplugged: P
Old 10 października 2008, 12:52
Grupa dawcy

it's just that I've had ten problem, kiedy przeniósł się aparat trochę, ale kiedy go umieścić na biurku, to w lewo, to następnie pracował, więc guessed kopalni było złe połączenie kablowe. Ale nie wygląda to takie proste dla Ciebie, jeśli nadal się dzieje, gdy jest ono nadal.
Old 11 października 2008, 01:28
Członek grupy

może ktoś pomoże?
I mógłby przywrócić mój komputer do ustawień fabrycznych, jeśli myślisz, że pomoże: P Ale ja dont want to zrobić za darmo ^ ^ Mam serwer apache i filezilla zainstalowany, również mam porty powołaną specjalnie do tego komputera,
Jestem skłonny do przywrócenia go, ale tylko wtedy, gdy myślisz, że pomoże:)
Old 11 października 2008, 02:45
Grupa dawcy

Nie wiem, czy to, że jesteś zmęczony aparat i kabel na innym komputerze? lub próbowano innego kabla? Może to pomoże nam dowiedzieć się, gdzie faktycznie jest problem.
Old 11 października 2008, 06:17
Członek grupy

Więcej informacji:

Dziś rano po włączeniu komputera i próbował go z komputerem nie wykrył, ale kiedy podłączam Firewire prowadzić do komputera i podłącz drugi koniec kabla do aparatu, kamery czy jego sygnał hałasu powiedzieć jej było podłączone do komputera. Jeśli odłączyć komputer końca, a następnie komputer nie rozbił sygnał niski hałas powiedzieć: "Utracone połączenie z komputerem" na komputerze w tym czasie nie wykryto niczego, ale aparat wie powiązane!

Próbowałem ją na moich braci szt. Komputer nie wykrywa go w ogóle, ani nie aparat. I dont know what to zrobić już teraz: (
Old 11 października 2008, 06:20
Członek grupy

Przepraszam za double posting, ale możliwe, że mój brat jest port FireWire jest wyłączona w systemie BIOS lub po prostu nie działa, jego pokładzie.
Reply

Register

Zakładki