![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok, I didnt know gdzie po to, aby dont być zbyt surowy:) Mam Windows Vista Home Premium 3 GB pamięci RAM 500 GB HDD Nvid bla bla bla irrelivant Mam Sony Vegas Video zainstalowane i thats what Im używając do chwytania. Mój komputer posiada również port FireWire, mogę podłączyć kamerę w Mini DV z firewire i okien nie bleeping hałasu do mnie powiedzieć, że zostały wykryte i gotowe do użycia. Myślę, że wielki, więc mogę otworzyć vegas i na pewno wystarczy to daje mi możliwość korzystania z tego cam, I pkt CAM w dobrym kierunku i kliknij uchwycić, to craptures około 5 sekund, to daje mi "straciła kontakt z kamery "błąd, nie mogę go używać w dowolnym programie, Windows uważa, że jego odszedł. Jedynym sposobem, aby ją do kopii zapasowej jest ponowne uruchomienie komputera. Ponadto, jej dokładnie taką samą ilość czasu, aż się niewykryte. Movie Maker jest taka sama. Nie są dostępne sterowniki dla mojego aparatu, mam zaznaczone na stronie internetowej, whats wrong? :) dzięki zaawansowanej. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jest aparat nadal robi podczas chwytania?
| |||
| |||
| Co masz na myśli? Czy aparat nadal, podobnie jak, ja się go? dobrze, starałem zarówno Moving to około pokoju i utrzymywania nadal. Ponadto jestem pewien, it didnt come Unplugged: P |
|
| |||
| |||
| it's just that I've had ten problem, kiedy przeniósł się aparat trochę, ale kiedy go umieścić na biurku, to w lewo, to następnie pracował, więc guessed kopalni było złe połączenie kablowe. Ale nie wygląda to takie proste dla Ciebie, jeśli nadal się dzieje, gdy jest ono nadal. |
|
| |||
| |||
| może ktoś pomoże? I mógłby przywrócić mój komputer do ustawień fabrycznych, jeśli myślisz, że pomoże: P Ale ja dont want to zrobić za darmo ^ ^ Mam serwer apache i filezilla zainstalowany, również mam porty powołaną specjalnie do tego komputera, Jestem skłonny do przywrócenia go, ale tylko wtedy, gdy myślisz, że pomoże:) |
|
| |||
| |||
| Nie wiem, czy to, że jesteś zmęczony aparat i kabel na innym komputerze? lub próbowano innego kabla? Może to pomoże nam dowiedzieć się, gdzie faktycznie jest problem. |
|
| |||
| |||
| Więcej informacji: Dziś rano po włączeniu komputera i próbował go z komputerem nie wykrył, ale kiedy podłączam Firewire prowadzić do komputera i podłącz drugi koniec kabla do aparatu, kamery czy jego sygnał hałasu powiedzieć jej było podłączone do komputera. Jeśli odłączyć komputer końca, a następnie komputer nie rozbił sygnał niski hałas powiedzieć: "Utracone połączenie z komputerem" na komputerze w tym czasie nie wykryto niczego, ale aparat wie powiązane! Próbowałem ją na moich braci szt. Komputer nie wykrywa go w ogóle, ani nie aparat. I dont know what to zrobić już teraz: ( |
|
| |||
| |||
| Przepraszam za double posting, ale możliwe, że mój brat jest port FireWire jest wyłączona w systemie BIOS lub po prostu nie działa, jego pokładzie. |
![]() |
|
| Zakładki |