menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Fotoaparát Prehrávanie Hore

Reply

Thread Tools
Old 10. októbra 2008, 12:06
Člen Skupina

Default Fotoaparát Prehrávanie Hore

Ok, I didnt vŘdŘt kde až po to, aby dont byť príliš krutá:)

Mám Windows Vista Home Premium
3 GB RAM
500 GB HDD
Nvida bla bla bla irrelivant
Mám Sony Vegas Video inštalujú a to je to, čo Im pomocou zachytiť.
Moje PC má aj FireWire port, I zapojte Mini DV kameru s FireWire, a okná to bleeping hluk mi povedať, že boli odhalené a pripravený na použitie. Myslím, že veľký, tak som otvorený Vegas a naozaj je mi dáva možnosť, že pomocou kamier, I bode CAM v správnom smere a kliknite na odchyt, to craptures po dobu asi 5 sekúnd, potom sa to dáva mi "stratil kontakt s kamerou "Chyba, nemôžem použiť v každom programe, okná sa domnieva, že jeho preč. Jediným spôsobom, ako dostať to, aby sa vrátili až po reštartovaní počítača. Tiež jeho presne rovnaké množstvo času, až sa stane odhalené. Movie Maker je to rovnaké.

Nie sú k dispozícii žiadne ovládače sú k dispozícii pre môj fotoaparát, mám skontrolovať webovej stránky, čo je zle? :)

vďaka pokročilé.
Old 10. októbra 2008, 12:22
Darcu Skupina

je fotoaparát ešte pritom robiť zachytiť?

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 10. októbra 2008, 12:50
Člen Skupina

co si o tom myslíte?
Je fotoaparát stále, ako som ja pohybujú to? No, ako som sa pokúsil, Presúvanie okolo miestnosti a udržať aj naďalej. Tiež som si istý, že príde didnt Unplugged: P
Old 10. októbra 2008, 12:52
Darcu Skupina

je to len, že som mal problém, že keď som sa presťahoval na fotoaparát malá, ale keď som ju na stôl, vľavo, je potom pracovali, tak aj uhádnuť ju baňa bol zlý kábel. Ale to nemá vyzerať, že je to jednoduché pre vás, ak sa ešte stáva, keď je to stále.
Old 11. októbra 2008, 01:28
Člen Skupina

ktokoľvek iný môže pomôcť?
Mohol by som obnoviť môj PC na továrenské nastavenia, ak si myslíte, že by pomohla: P Ale já dont want to robiť pre nič za nič ^ ^ Mám apache a Filezilla server inštalovaný, tiež som portov nastaviť pre tento počítač,
Som ochotný ju obnoviť, ale iba vtedy, ak si myslíte, že to pomôže:)
Old 11. októbra 2008, 02:45
Darcu Skupina

Nie som si istý, že ak by ste unavení fotoaparát a kábel do iného počítača? alebo sa pokúsil iný kábel? To by mohlo pomôcť nám nájsť kde je problém skutočne je.
Old 11. októbra 2008, 06:17
Člen Skupina

Viac info:

Ráno, keď som sa obrátil na mojom PC a snažil sa, PC neodhalilo, ale keď som plug FireWire vedie do PC a druhý koniec zapojte do fotoaparát, kameru jeho beeping hluku povedať svoj boli pripojené k PC. Kdybych odpojte ks koniec, potom sa na PC nie je nízka rozbil beeping hluk povedať: "Stratili ste pripojení k PC" počítač do tej doby sa nezistilo nič, ale vie, kamery pripojenej!

Snažil som sa to z mojej bratmi ks. Počítače neboli zistiť, či je vôbec a ani fotoaparát. I dont vedieť, čo robiť: (
Old 11. októbra 2008, 06:20
Člen Skupina

Ospravedlňujeme sa za dvojité vysielania, ale možná, že môj brat je FireWire port je vypnutý v BIOSu alebo jednoducho nefunguje, jej palube.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Aký digitálny fotoaparát? sa mi nové digitálny fotoaparát Marian M Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 21. novembra 2008 07:49
Najlepšie digitálny fotoaparát kúpiť? Ashley S Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 3 21. novembra 2008 01:01
Pripojenie fotoaparátu lunesdale Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 7 10. marca 2008 06:41
Kamera, ktorá Speed detektor? :: AARON:: Vypnúť Téma diskusie 3 13. decembra 2007 14:01
Pripojenie CCTV kamery do PC theoldman Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 22. júna 2007 15:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.