![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, I didnt vŘdŘt kde až po to, aby dont byť príliš krutá:) Mám Windows Vista Home Premium 3 GB RAM 500 GB HDD Nvida bla bla bla irrelivant Mám Sony Vegas Video inštalujú a to je to, čo Im pomocou zachytiť. Moje PC má aj FireWire port, I zapojte Mini DV kameru s FireWire, a okná to bleeping hluk mi povedať, že boli odhalené a pripravený na použitie. Myslím, že veľký, tak som otvorený Vegas a naozaj je mi dáva možnosť, že pomocou kamier, I bode CAM v správnom smere a kliknite na odchyt, to craptures po dobu asi 5 sekúnd, potom sa to dáva mi "stratil kontakt s kamerou "Chyba, nemôžem použiť v každom programe, okná sa domnieva, že jeho preč. Jediným spôsobom, ako dostať to, aby sa vrátili až po reštartovaní počítača. Tiež jeho presne rovnaké množstvo času, až sa stane odhalené. Movie Maker je to rovnaké. Nie sú k dispozícii žiadne ovládače sú k dispozícii pre môj fotoaparát, mám skontrolovať webovej stránky, čo je zle? :) vďaka pokročilé. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je fotoaparát ešte pritom robiť zachytiť?
| |||
| |||
| co si o tom myslíte? Je fotoaparát stále, ako som ja pohybujú to? No, ako som sa pokúsil, Presúvanie okolo miestnosti a udržať aj naďalej. Tiež som si istý, že príde didnt Unplugged: P |
|
| |||
| |||
| je to len, že som mal problém, že keď som sa presťahoval na fotoaparát malá, ale keď som ju na stôl, vľavo, je potom pracovali, tak aj uhádnuť ju baňa bol zlý kábel. Ale to nemá vyzerať, že je to jednoduché pre vás, ak sa ešte stáva, keď je to stále. |
|
| |||
| |||
| ktokoľvek iný môže pomôcť? Mohol by som obnoviť môj PC na továrenské nastavenia, ak si myslíte, že by pomohla: P Ale já dont want to robiť pre nič za nič ^ ^ Mám apache a Filezilla server inštalovaný, tiež som portov nastaviť pre tento počítač, Som ochotný ju obnoviť, ale iba vtedy, ak si myslíte, že to pomôže:) |
|
| |||
| |||
| Nie som si istý, že ak by ste unavení fotoaparát a kábel do iného počítača? alebo sa pokúsil iný kábel? To by mohlo pomôcť nám nájsť kde je problém skutočne je. |
|
| |||
| |||
| Viac info: Ráno, keď som sa obrátil na mojom PC a snažil sa, PC neodhalilo, ale keď som plug FireWire vedie do PC a druhý koniec zapojte do fotoaparát, kameru jeho beeping hluku povedať svoj boli pripojené k PC. Kdybych odpojte ks koniec, potom sa na PC nie je nízka rozbil beeping hluk povedať: "Stratili ste pripojení k PC" počítač do tej doby sa nezistilo nič, ale vie, kamery pripojenej! Snažil som sa to z mojej bratmi ks. Počítače neboli zistiť, či je vôbec a ani fotoaparát. I dont vedieť, čo robiť: ( |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa za dvojité vysielania, ale možná, že môj brat je FireWire port je vypnutý v BIOSu alebo jednoducho nefunguje, jej palube. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aký digitálny fotoaparát? sa mi nové digitálny fotoaparát | Marian M | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 21. novembra 2008 07:49 |
| Najlepšie digitálny fotoaparát kúpiť? | Ashley S | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 21. novembra 2008 01:01 |
| Pripojenie fotoaparátu | lunesdale | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 7 | 10. marca 2008 06:41 |
| Kamera, ktorá Speed detektor? | :: AARON:: | Vypnúť Téma diskusie | 3 | 13. decembra 2007 14:01 |
| Pripojenie CCTV kamery do PC | theoldman | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 22. júna 2007 15:43 |
| Thread Tools | |
| |