мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Играње Камера Горе

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. октобар 2008, 12:06
Мембер Гроуп

Default Играње Камера Горе

Ок, ја није да зна где се овај пост, тако да не буде превише опорот:)

Имам Уиндоус Виста Хоме Премиум
3 ГБ РАМ
500 ГБ ХДД
Нвид блах блах блах ирреливант
Имам Соны Вегас Видео инсталиран и тај што Им користећи ухватити.
Мој ПЦ има ФиреУире порт, ја плуг Мини ДВ камере са ФиреУире, прозори и то блеепинг буке до реците ми да су јој биле детектиране и његове спреман за коришћење. Мислим да је велика, тако да сам отворен Вегас и сигуран доста ми даје могућност да користе цам, И тачка ЦАМ у правом смеру, а затим кликните на снимци, то цраптурес за око 5 секунди, онда ми је "изгубио контакт са камером "грешку, не могу га користити на било који програм, Уиндоус сматра да је његова нестала. Једини начин да га да се врати горе је од поновног покретања рачунара. Такође, његова је тачно исто време, све док она не постане неоткривени. Мовие Макер је исти.

Нема доступних дривер за моју камеру сам проверити на уеб страници, што је погрешно? :)

Тханкс ин адванцед.
Old 10. октобар 2008, 12:22
Донаторска Група

је камера још док радиш на снимци?

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 10. октобар 2008, 12:50
Мембер Гроуп

Како то мислиш?
Камера је увек, као, ја сам га се креће? добро, ја сам покушао обоје, она се креће око соби и држи се и даље. Исто тако сам сигуран да није дошао УНПЛУГГЕД: П
Old 10. октобар 2008, 12:52
Донаторска Група

То је само да сам имао тај проблем кад сам преселио се камера мало, али кад сам га ставио на сто, лево је то тада радила, па сам погодити моје је лош кабл везу. Али, то не изгледа као да је то једноставно за твој, ако се и даље се дешава кад је још увек.
Old 11. октобар 2008, 01:28
Мембер Гроуп

може било ко други ко помоћ?
ЈА могао вратити мој ПЦ на фабричке подешавања ако мислите да би помогло: П Али ја не желим то да учини за ништа ^ ^ Имам апацхе и филезилла служење инсталиран, такође сам портове подесити за то рачунар,
Ја сам спреман да се врати, али само ако мислите да ће помоћ:)
Old 11. октобар 2008, 02:45
Донаторска Група

Им 'не сигуран ако би сте уморни камере и кабла на другом рачунару? или покушали другачији кабл? То би нам помоћи за наћи где је проблем, заправо је.
Old 11. октобар 2008, 06:17
Мембер Гроуп

Море инфо:

Јутрос кад сам окренуо на мој пц и покусао га ПЦ не откривају, али кад сам њега прикључити ФиреУире довести у рачунар, а други крај прикључите у камеру, камера се својим беепинг буке рећи својој је спојен на ПЦ. Ако сам искључити рачунар краја, онда је она ниска пц утаборише беепинг буке то саы: "Изгубили веза на ПЦ" рачунар у међувремену ништа није откривен, али се зна његова повезана фотоапарат!

ЈА суђен то на мој пц браћа. Рачунар није детектује се уопште, а ни камеру. Ја донт кноткле шта учинити сада: (
Old 11. октобар 2008, 06:20
Мембер Гроуп

Сорры за доубле постинг, али могуће да је мој брат а ФиреУире порт искључен у БИОС или једноставно не ради, његова онбоард.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Који дигитални фотоапарат? Им 'добивање нову дигиталну камеру Мариан М Дигитал Имагинг & Штампачи 2 21 новембар 2008 07:49
Најбољи дигитални фотоапарат купити? Асхлеы С Дигитал Имагинг & Штампачи 3 21 новембар 2008 01:01
Спајање камере лунесдале Дигитал Имагинг & Штампачи 7 10 март 2008 06:41
Брзо Камера која детектор? :: Аарон: Офф Топиц Дисцуссион 3 13 децембар 2007 14:01
Цоннецтинг ЦЦТВ камере на ПЦ тхеолдман Дигитал Имагинг & Штампачи 2 22. јуна 2007 15:43
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц