az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

Kamera kadar oynamak

Reply

Konu Araçları
Old 10 Ekim 2008, 12:06
Üye Grubu

Default Kamera kadar oynamak

Tamam, didnt nerede bu yazı için, dont çok sert biliyorum:)

Ben Vista Home Premium pencere var
3 GB RAM
500 GB HDD
Nvid falan filan irrelivant
Ben Sony Vegas Video yüklediyseniz ve yakalamak için kullandığınız Im that.
Benim bilgisayar da bir firewire noktası var, ben Firewire ile, Mini DV kamera takın ve windows bunu kendi ve kullanıma hazır tespit bana söylemek gürültü bleeping gelmez. Ben, bu yüzden açık Vegas büyük düşünmek ve emin bana bu kam kullanma seçeneği sunar ki, ben doğru tıklayın yakalamadaki CAM noktası, bu konuda 5 saniye sonra bana "kamera ile temas kayıp verir craptures "hata, herhangi bir programı kullanmak için, Windows, kendi gitti düşünüyor. Geri gelir elde etmenin tek yolu, bilgisayar yeniden başlatılmasını gereğidir. Ayrıca, zaman ve aynı miktar kadar undetected olur. Film yapımcısı aynı.

There is no sürücüleri benim kamera için kullanılabilir, ben, web sitesinden kontrol ettikten yanlış nedir? :)

gelişmiş teşekkür.
Old 10 Ekim 2008, 12:22
Bağış Grubu

yine de çekim yaparken ise kamera nedir?

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 10 Ekim 2008, 12:50
Üye Grubu

Ne demek istiyorsun?
Olan kamera hala gibi, bu hareket nedir? iyi, ben oda çevresinde Hareketli iki denedim ve hala devam. Ayrıca i unplugged gelir didnt eminim: P
Old 10 Ekim 2008, 12:52
Bağış Grubu

yalnızca Ben kamera biraz taşındı, ama bu sorun yaşadım's Ben masa üzerine yerleştirilir, bu sol, bu durumda, bu yüzden ben kötü bir kablo bağlantısı olduğu tahmin çalıştı. Gibi fakat görünmüyor, eğer hala zaman hala's olur senin için kolay.
Old 11 Ekim 2008, 01:28
Üye Grubu

başkasından yardım edebilir?
Eğer yardımcı olacağını düşünüyorum ben fabrika ayarları için PC geri gelebilir: P But I dont şey için yapmak istiyorum ^ ^ apache ve FileZilla sunucu yüklediyseniz, ayrıca ben bu portları PC oluşturduğunuzda,
Ben geri, ama razıyım Yalnızca eğer yardımcı olacağını düşünüyorum:)
Old 11 Ekim 2008, 02:45
Bağış Grubu

Eğer, bu kamera ve kablo başka bir bilgisayarda yorgun olurdu emin değilim? veya farklı bir kablo denedim? Bu bize burada sorun aslında bulmanıza yardımcı olabilir.
Old 11 Ekim 2008, 06:17
Üye Grubu

Daha fazla bilgi:

Bu sabah benim üzerinde PC dönüp denedim, PC, ancak tespit edilmemiştir zaman PC'ye Firewire yol fiş ve kameraya diğer ucunu fişi, kamera ve Bip gürültü yapar söylemek onun edilmiş bir bilgisayara bağlı. Eğer, daha sonra PC söyle gürültü Bip düşük perdeli bir PC sonuna çıkarın: "Bu arada bir adet" bilgisayara bağlantı unuttum, ama bir şey tespit etmemiştir kamera ile bağlı bilir!

Ben kardeşlerim PC'de denedim. Bilgisayar at all, ve tespit edilmemiştir ne kamera yaptım. Ne şimdi yapmak bilmiyorduysanız: (
Old 11 Ekim 2008, 06:20
Üye Grubu

Çift gönderme, ancak mümkün olduğu benim ağabeyimin Firewire portu BIOS'unda ya da çalışmıyor kapalı Üzgünüz, kendi onboard.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından