![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam, didnt nerede bu yazı için, dont çok sert biliyorum:) Ben Vista Home Premium pencere var 3 GB RAM 500 GB HDD Nvid falan filan irrelivant Ben Sony Vegas Video yüklediyseniz ve yakalamak için kullandığınız Im that. Benim bilgisayar da bir firewire noktası var, ben Firewire ile, Mini DV kamera takın ve windows bunu kendi ve kullanıma hazır tespit bana söylemek gürültü bleeping gelmez. Ben, bu yüzden açık Vegas büyük düşünmek ve emin bana bu kam kullanma seçeneği sunar ki, ben doğru tıklayın yakalamadaki CAM noktası, bu konuda 5 saniye sonra bana "kamera ile temas kayıp verir craptures "hata, herhangi bir programı kullanmak için, Windows, kendi gitti düşünüyor. Geri gelir elde etmenin tek yolu, bilgisayar yeniden başlatılmasını gereğidir. Ayrıca, zaman ve aynı miktar kadar undetected olur. Film yapımcısı aynı. There is no sürücüleri benim kamera için kullanılabilir, ben, web sitesinden kontrol ettikten yanlış nedir? :) gelişmiş teşekkür. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yine de çekim yaparken ise kamera nedir?
| |||
| |||
| Ne demek istiyorsun? Olan kamera hala gibi, bu hareket nedir? iyi, ben oda çevresinde Hareketli iki denedim ve hala devam. Ayrıca i unplugged gelir didnt eminim: P |
|
| |||
| |||
| yalnızca Ben kamera biraz taşındı, ama bu sorun yaşadım's Ben masa üzerine yerleştirilir, bu sol, bu durumda, bu yüzden ben kötü bir kablo bağlantısı olduğu tahmin çalıştı. Gibi fakat görünmüyor, eğer hala zaman hala's olur senin için kolay. |
|
| |||
| |||
| başkasından yardım edebilir? Eğer yardımcı olacağını düşünüyorum ben fabrika ayarları için PC geri gelebilir: P But I dont şey için yapmak istiyorum ^ ^ apache ve FileZilla sunucu yüklediyseniz, ayrıca ben bu portları PC oluşturduğunuzda, Ben geri, ama razıyım Yalnızca eğer yardımcı olacağını düşünüyorum:) |
|
| |||
| |||
| Eğer, bu kamera ve kablo başka bir bilgisayarda yorgun olurdu emin değilim? veya farklı bir kablo denedim? Bu bize burada sorun aslında bulmanıza yardımcı olabilir. |
|
| |||
| |||
| Daha fazla bilgi: Bu sabah benim üzerinde PC dönüp denedim, PC, ancak tespit edilmemiştir zaman PC'ye Firewire yol fiş ve kameraya diğer ucunu fişi, kamera ve Bip gürültü yapar söylemek onun edilmiş bir bilgisayara bağlı. Eğer, daha sonra PC söyle gürültü Bip düşük perdeli bir PC sonuna çıkarın: "Bu arada bir adet" bilgisayara bağlantı unuttum, ama bir şey tespit etmemiştir kamera ile bağlı bilir! Ben kardeşlerim PC'de denedim. Bilgisayar at all, ve tespit edilmemiştir ne kamera yaptım. Ne şimdi yapmak bilmiyorduysanız: ( |
|
| |||
| |||
| Çift gönderme, ancak mümkün olduğu benim ağabeyimin Firewire portu BIOS'unda ya da çalışmıyor kapalı Üzgünüz, kendi onboard. |