![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ok, I Didn't знати, де ця посада, тому не бути надто жорстким:) У мене Windows Vista Home Premium 3 Гб оперативної пам'яті 500 GB HDD Nvid Blah Blah Blah irrelivant Я Sony Vegas Video встановлений і Thats What IM використовують для захоплення. Мій комп'ютер має також порти FireWire, що я підключити камеру в Mini DV з FireWire, вікна і робить це Bleeping шум сказати мені, що його було виявлено і готовий до використання. Я думаю, більше, так що я відкрита Вегас так і є, дає мені можливість використання цього CAM, я показую Cam в правильному напрямку, і натисніть кнопку захоплення, вона craptures близько 5 секунд, потім він дає мені "втратив контакт з камерою "Не можу, я не можу використовувати його в будь-якій програмі Windows вважає, що її пішов. Єдиний спосіб змусити його повернутися до всього перезавантажити комп'ютер. Крім того, її точно так само кількість часу, поки вона не стане непоміченими. Movie Maker те ж саме. Є немає драйверів для моєї камери, я перевірив на сайт, Whats неправильно? :) Завдяки у розвинених. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| це камера, в той час як ще робити захоплення?
| |||
| |||
| Що ви маєте на увазі? Це камера, все ж таки, як, я цей рух? Ну, я спробував як, переміщаючи його по кімнаті, і тримати його на місці. Крім того, я впевнений, вона didn't прийти Unplugged: P |
|
| |||
| |||
| Це просто, що я був, що проблеми, коли я переїхав камери мало, але коли я поклав його на стіл, покинувши її, він тоді працював, так що я здогадалася, шахта була неправильним кабельним з'єднанням. Але це не схоже, це так просто, бо ваше, якщо воно все ще відбувається, коли вона ще. |
|
| |||
| |||
| може хто-небудь іншої допомоги? Я можу відновити мій комп'ютер до заводських налаштувань, якщо ви думаєте, це допоможе: P Але я не хочете це робити нічого не ^ ^ Я Apache і FileZilla Server встановлено, також у мене є портах створені для ПК, Я готовий відновити його, але тільки якщо ви думаєте, це допоможе:) |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, якщо б він, ти втомився камеру і кабель на іншому комп'ютері? або намагався інший кабель? Це могло б допомогти нам знайти де ця проблема на самом деле. |
|
| |||
| |||
| Додаткова інформація: Сьогодні вранці, коли я повернувся на PC і спробував, комп'ютер не виявить його, але коли я підключити FireWire привести в ПК і підключіть інший кінець кабелю в камеру, камера робить звуковим шумом сказати своє було підключений до комп'ютера. Якщо я відключіть комп'ютер кінець, то комп'ютер це низковата звуковим шумом сказати: "Lost підключення до ПК" комп'ютер в цей час не виявив нічого, але камера не знає свого пов'язано! Я намагалася його брати шт. Комп'ютер не виявить його на всіх, і не зробили камеру. Я не знаю, що робити тепер: ( |
|
| |||
| |||
| Вибачте за подвійною проводки, але можливо, що портом FireWire мого брата відключена в BIOS, або просто не працює, його борту. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який цифровий фотоапарат? Я отримую нову цифрову камеру | Маріан М | Digital Imaging & Принтери | 2 | 21 листопада 2008 07:49 |
| Кращі цифрові камери купити? | Ешлі S | Digital Imaging & Принтери | 3 | 21 листопада 2008 01:01 |
| Підключення камери | lunesdale | Digital Imaging & Принтери | 7 | 10 березня 2008 06:41 |
| Яка швидкість камера-детектор? | :: Аарон:: | Off Topic Discussion | 3 | 13 грудня 2007 14:01 |
| Підключення камери відеоспостереження до ПК | theoldman | Digital Imaging & Принтери | 2 | 22 червня 2007 15:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |