![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Имам цифров фотоапарат Olympus MJU600. Досега съм използвал компютъра софтуер, който дойде с камерата за сортиране ми снимки и качването, но след simplyfying ми система имам премахнати и просто искат да използват Microsoft скенер и Камера Wizard. За съжаление той не признават моята камерата като фотоапарат. Когато аз го свържете чрез USB кабел тя получава признати като USB устройство, но тя не предвижда всяко стартиране опции. Ако стартирате камерата чрез съветника Старт менюто после тя идва с съобщението се посочва, че камерата не е призната. Някой знае ли как мога да сортирате този проблем, така че, когато се свържете камерата ми я получава, признати и камерата съветника ще стартира автоматично? Благодаря за да ви помогне да може да даде, Karl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| е камерата на? Не искам да донесе ужасни "ниско" на темата, но обикновено това е лесно, че нещата се объркат
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Не камерата определено е включен. Някакви други идеи? Karl |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Toshiba Батерия Признаване Проблем | githanis | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 31 май 2009 г. 07:12 |
| Проблеми, свързващ моя Sony Cyber сачми Камера | Частни Baldrick | Digital Imaging & Принтери | 8 | 31 Окт 2008 08:54 |
| Нуждаете се от помощ с BIOS -> CD ROM признаване | jimbobway | Дискове & сменяемите носители | 1 | 13 Юни 2008 02:38 |
| HD DVD и признаване | dmdougie | Дискове & сменяемите носители | 7 | 31 май 2008 г. 06:17 |
| Свързване на фотоапарат | lunesdale | Digital Imaging & Принтери | 7 | 10 Март 2008 06:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |