![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Mám Olympus MJU600 digitálního fotoaparátu. Až teď jsem se používá PC software, který přišel s kamerou pro třídění z mých fotografií a nahrávání, ale po simplyfying můj systém jsem zavrhl, a že jen chcete používat Microsoft Scanner a Fotoaparát průvodce. Bohužel ji neuznává můj fotoaparát jako fotoaparát. Když jsem se připojit přes USB kabel dostává uznáno jako USB disk, ale neposkytuje žádné začít možnosti. Pokud jste spuštění fotoaparátu průvodce prostřednictvím nabídky Start, pak přijde až s zpráva uvádí, že žádný fotoaparát je uznán. Má někdo vědět, jak můžu řadit tento problém tak, že když jsem připojit fotoaparát dostává uznávané a průvodce Kamera se spustí automaticky? Díky za pomoc vám mohou poskytnout, Karl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je fotoaparát? Nechcete, aby hroznou 'nízké' na vlákno, ale jeho obvykle jednoduché věci, které se nedaří
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| No určitě je fotoaparát zapnutý. Jakékoli další nápady? Karl |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Toshiba Baterie Uznání problému | githanis | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 31. května 2009 07:12 |
| Problémy s připojením mého Sony Cyber záběr kamery | Soukromé bandelír | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 8 | 31. října 2008 08:54 |
| Potřebujete pomoc s Bios -> CD ROM uznání | jimbobway | Drives & Removable Media | 1 | 13. června 2008 02:38 |
| HD DVD a uznávání | dmdougie | Drives & Removable Media | 7 | 31. května 2008 06:17 |
| Připojení fotoaparátu | lunesdale | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 7 | 10. března 2008 06:41 |
| Thread Nástroje | |
| |