![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Εχω μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Olympus MJU600. Μέχρι τώρα έχω τον υπολογιστή που χρησιμοποιείται λογισμικό που ήρθε με την κάμερα για διαλογή παρατίθενται φωτογραφίες μου και την ανάρτηση, αλλά μετά simplyfying το σύστημά μου έχω απομακρυνθεί και ότι θέλουν μόνο να χρησιμοποιούν το Microsoft Scanner και Camera Wizard. Δυστυχώς, δεν αναγνωρίζει την κάμερα μου ως κάμερα. Όταν θα το συνδέσετε με ένα καλώδιο USB που λαμβάνει αναγνωρίζονται ως ένα USB drive, αλλά δεν παρέχει καμία εκκίνηση επιλογές. Εάν ξεκινήσει η κάμερα οδηγό μέσω του μενού Έναρξη, τότε έρχεται με ένα μήνυμα που αναφέρει ότι η κάμερα δεν αναγνωρίζεται. Ξέρει κανείς πώς μπορούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα ούτως ώστε να συνδεθεί όταν μου κάμερα θα γίνεται και αναγνωρίζεται η κάμερα οδηγός θα ξεκινήσει αυτόματα; Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια σας μπορεί να δώσει, Karl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| είναι για την κάμερα; Δεν θέλουν να φέρουν ένα φρικτό «χαμηλή» στο νήμα, αλλά τα κανονικά τα εύκολα πράγματα που πάνε στραβά
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Δεν είναι σίγουρα η κάμερα ενεργοποιημένη. Οποιεσδήποτε άλλες ιδέες; Karl |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Toshiba Battery Αναγνώριση Προβλήματος | githanis | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 31 Μαΐου 2009 07:12 |
| Προβλήματα σύνδεσης μου Sony Cyber shot Κάμερα | Ιδιωτική Baldrick | Digital Imaging & Printers | 8 | 31 Οκτ 2008 08:54 |
| Χρειάζεστε κάποια βοήθεια με το Bios -> CD ROM αναγνώριση | jimbobway | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 13 Ιουν 2008 02:38 |
| HD DVD και αναγνώριση | dmdougie | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 7 | 31 Μαΐου 2008 06:17 |
| Σύνδεση της κάμερας | lunesdale | Digital Imaging & Printers | 7 | 10 Μαρ 2008 06:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |