manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Fotoaparat prepoznavanje problema

Reply

Thread Tools
Old 28. prosinca 2007, 03:47
Novi član grupe

Default Fotoaparat prepoznavanje problema

Bok

Imam MJU600 Olympus digitalnih fotoaparata.
Do sada sam koristio PC softver koji ste dobili s kamerom za razvrstavanje iz mojih fotografija i učitavanje, ali nakon simplyfying moj sistem sam uklonio i da samo želim da koristite Microsoft Scanner Kamera i čarobnjaka.
Nažalost, to ne priznaju moju kameru kao kamera. Kad sam ga spojiti putem USB kabel dobije se priznaju kao USB disk, ali ne daju bilo koji pokrenuti opcija.
Ako pokrenuti kameru čarobnjaku kroz izbornik Start onda dolazi s porukom da je kamera ne priznaju.
Se bilo tko znati kako ja mogu sortirati taj problem tako da se kad sam ga spojiti fotoaparat dobiva priznaju i kamere čarobnjak će automatski početi?
Hvala za bilo kakvu pomoć možete dati,
Karl
Old 28. prosinca 2007, 04:34
Donatorska Grupa

Kamera je na?

Ne želim se dovesti strašno 'niske' na konac, ali njegova je normalno da se stvari lako krenu krivo

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 28 pro 2007, 13:47
Novi član grupe

Ne Kamera je definitivno uključen.

Bilo koje druge ideje?

Karl
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Toshiba Baterija prepoznavanje problema githanis Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 0 31. svibanj 2009 07:12
Problemi povezivanje moj Sony Cyber shot fotoaparata Private Baldrick Digital Imaging & Pisači 8 31. listopad 2008 08:54
Trebate li pomoć s nekim BIOS -> CD ROM priznanje jimbobway Drives & Izmjenjivi mediji 1 13. lipnja 2008 02:38
HD DVD i priznavanje dmdougie Drives & Izmjenjivi mediji 7 31. svibanj 2008 06:17
Spajanje kamere lunesdale Digital Imaging & Pisači 7 10. ožujak 2008 06:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.