![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Imam MJU600 Olympus digitalnih fotoaparata. Do sada sam koristio PC softver koji ste dobili s kamerom za razvrstavanje iz mojih fotografija i učitavanje, ali nakon simplyfying moj sistem sam uklonio i da samo želim da koristite Microsoft Scanner Kamera i čarobnjaka. Nažalost, to ne priznaju moju kameru kao kamera. Kad sam ga spojiti putem USB kabel dobije se priznaju kao USB disk, ali ne daju bilo koji pokrenuti opcija. Ako pokrenuti kameru čarobnjaku kroz izbornik Start onda dolazi s porukom da je kamera ne priznaju. Se bilo tko znati kako ja mogu sortirati taj problem tako da se kad sam ga spojiti fotoaparat dobiva priznaju i kamere čarobnjak će automatski početi? Hvala za bilo kakvu pomoć možete dati, Karl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kamera je na? Ne želim se dovesti strašno 'niske' na konac, ali njegova je normalno da se stvari lako krenu krivo
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Ne Kamera je definitivno uključen. Bilo koje druge ideje? Karl |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Toshiba Baterija prepoznavanje problema | githanis | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 31. svibanj 2009 07:12 |
| Problemi povezivanje moj Sony Cyber shot fotoaparata | Private Baldrick | Digital Imaging & Pisači | 8 | 31. listopad 2008 08:54 |
| Trebate li pomoć s nekim BIOS -> CD ROM priznanje | jimbobway | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 13. lipnja 2008 02:38 |
| HD DVD i priznavanje | dmdougie | Drives & Izmjenjivi mediji | 7 | 31. svibanj 2008 06:17 |
| Spajanje kamere | lunesdale | Digital Imaging & Pisači | 7 | 10. ožujak 2008 06:41 |
| Thread Tools | |
| |