![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Van egy MJU600 Olympus digitális fényképezőgép. Eddig már használják a PC szoftvert, amit a kamera válogatás ki a képeket és feltölteni, de miután simplyfying rendszerbe már eltávolították, és csak szeretné használni a Microsoft Szkenner és Kamera varázsló. Sajnálatos, hogy nem ismeri az én zárt a kamerát. Amikor csatlakoztassa az USB kábelen keresztül kapja meg elismert USB drive, de ez nem nyújt semmilyen induló lehetőségeket. Ha a kamera indításához varázsló a Start menüből, majd jön egy olyan üzenet, amely nem zárt, el kell ismerni. Does anybody know how I rendezheti meg ezt a problémát úgy, hogy amikor csatlakozni én kamera kerül elismert és a Kamera varázsló automatikusan elindul? Köszönöm, hogy minden segítséget meg tud adni, Karl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a kamera? Nem akarom, hogy egy borzalmas "alacsony" a téma, de általában a könnyű dolog, baj
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Nem a kamerát kifejezetten kapcsolva. Minden más ötlete? Karl |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Toshiba Battery Megjelenítés Probléma | githanis | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 31. május 2009 07:12 |
| Problémák összekötő My Sony Cyber shot kamera | Privát Baldrick | Digital Imaging & Nyomtatók | 8 | 31. október 2008 08:54 |
| Kell egy kis segítség a Bios -> CD-ROM-elismerés | jimbobway | Drives & Removable Media | 1 | 13. június 2008 02:38 |
| HD-DVD és elismerés | dmdougie | Drives & Removable Media | 7 | 31. május 2008 06:17 |
| Connecting kamera | lunesdale | Digital Imaging & Nyomtatók | 7 | 10. március 2008 06:41 |
| Téma eszközök | |
| |