![]() |
|
| |||
| |||
| הי יש לי מצלמה דיגיטלית אולימפוס MJU600. עד עכשיו יש לי מחשב המשמש את תוכנות שהגיעו עם המצלמה עבור מיון החוצה וכן העלאת התמונות שלי, אבל אחרי simplyfying שלי יש לי מערכת מוסרת כי ואת רק רוצה להשתמש ב-Microsoft ו מצלמה אשף הסורק. למרבה הצער הוא אינו מזהה את המצלמה כמו מצלמה. כאשר אני מתחבר זה באמצעות חיבור כבל USB מקבל הכירו אותו בתור כונן USB אך היא אינה מספקת את כל אפשרויות ההתחלה. אם אתה מפעיל את המצלמה באמצעות אשף תפריט התחל ואז זה מגיע עם הודעה לפיה היא מצלמה לא הכירו. האם מישהו יודע איך אני יכול למיין את הבעיה החוצה, כך שכאשר אני מתחבר המצלמה שלי מקבלת הכירו אותו ואת המצלמה אשף יתחיל אוטומטית? תודה על כל עזרה שתוכל לתת, קרל |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היא מצלמת ב? לא רוצה להביא נורא 'נמוך' של פתיל אבל בדרך כלל, קל הדברים להשתבש
|
| |||
| |||
| לא המצלמה היא בהחלט עברת על. יש לך רעיונות אחרים? קרל |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Toshiba סוללת זיהוי בעיה | githanis | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | 31 מאי 2009 07:12 |
| בעיות בחיבור שלי מצלמה Sony Cyber shot | פרטי Baldrick | Digital Imaging & מדפסות | 8 | 31 אוקטובר 2008 08:54 |
| זקוק לעזרה עם ה-BIOS -> CD ROM הכרה | jimbobway | כוננים & נשלפת | 1 | 13 יוני 2008 02:38 |
| HD-DVD ו הכרה | dmdougie | כוננים & נשלפת | 7 | 31 מאי 2008 06:17 |
| חיבור המצלמה | lunesdale | Digital Imaging & מדפסות | 7 | -10 מרץ 2008 06:41 |
| שרשרת כלים | |
| |