![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Turiu Olympus MJU600 skaitmeninis fotoaparatas. Iki šiol aš naudoju PC programinės įrangos, kuri buvo su fotoaparatu rūšiavimas nuotraukas ir atsisiųsti, o po simplyfying Mano sistema turiu pašalintas, kad ir ką tik norite naudoti Microsoft skaitytuvo ir fotoaparato vedlys. Deja, jis neturi pripažinti savo kameros kaip kameros. Kai aš prijungti per USB kabelį tai pasireiškia pripažintas USB diską, tačiau jis nesuteikia jokios galimybės iki pradžios. Jei pradėti kameros vedlys per meniu tada jis ateina prie pranešimas, nurodantis, kad ne fotoaparatas yra pripažinta. Does anybody know how I rūšiuoti šią problemą dėmesį į tai, kad kai aš prijungti fotoaparatą jis bus pripažintas ir kamera vedlys pasileis automatiškai? Thanks for any help galite duoti, Karl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yra kamera? Nenoriu pareikšti patekęs "mažas", kad temoje, bet jos paprastai lengvai, ką daryti įvykus nelaimei
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Nr fotoaparatas tikrai įjungtas. Kitokių idėjų? Karl |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Toshiba Battery pripažinimo problema | githanis | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Gegužė 31, 2009 07:12 |
| Klaida jungiantis mano Sony Cyber shot | Asmeninis Baldrick | Digital Imaging & Printers | 8 | 31 spalis 2008 08:54 |
| Reikia pagalbos su BIOS -> CD-ROM pripažinimas | jimbobway | Drives & Removable Media | 1 | Birželis 13, 2008 02:38 |
| HD DVD pripažinimas | dmdougie | Drives & Removable Media | 7 | Gegužė 31, 2008 06:17 |
| Jungiamieji kameros | lunesdale | Digital Imaging & Printers | 7 | Kovas 10, 2008 06:41 |
| Temos įrankiai | |
| |