rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

Aparat rozpoznawania problemów

Reply

Narzędzia wątku
Old 28 grudnia 2007, 03:47
Nowe państwa grupy

Default Aparat rozpoznawania problemów

Cześć

Mam aparat cyfrowy Olympus MJU600.
Do tej pory Użyłem oprogramowania dostarczonego wraz z aparatem do porządkowania zdjęć i przesłanie, ale po simplyfying systemie Mam usunięte i że tylko chcą korzystać z programu Microsoft Kreator skanera i aparatu fotograficznego.
Niestety nie uznają mojego aparatu jako kamery. Kiedy go podłączyć za pomocą kabla USB zostanie uznane jako dysk USB, ale nie przewiduje uruchomienie opcji.
Jeśli uruchomić kreatora aparatu poprzez menu Start, to wyjdzie z wiadomości, że aparat nie jest uznawana.
Czy ktoś wie jak mogę sortować ten problem w taki sposób, aby podczas połączenia mojego aparatu zostanie uznane i Aparat kreatora rozpocznie się automatycznie?
Thanks for any help możesz dać,
Karl
Old 28 grudnia 2007, 04:34
Grupa dawcy

jest aparat?

nie chcesz przynieść straszne "niski" do wątku, ale jej zwykle rzeczy, które łatwo pomylić

My System: Mój

Procesor (y):
AMD Athlon dual core
Płyta główna:
WinFast 6600
Pamięć RAM:
3Gb
Karta graficzna (y):
MSI 8600GT
Karta dźwiękowa:
niektóre tanie dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Cibox 1440 x 900
Operating System (-y):
Vista
Old 28 grudzień 2007, 13:47
Nowe państwa grupy

Nie aparat jest zdecydowanie włączony.

Wszelkie inne pomysły?

Karl
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.