![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Имам МЈУ600 Олымпус дигиталних фотоапарата. До сада сам користио ПЦ софтвер који сте добили са камером за разврставање из мојих фотографија и учитавање, али након симплыфыинг мој систем сам уклонио и да само желим да користите Мицрософт сцаннер Камера и чаробњака. Нажалост, то не признају моју камеру као камера. Кад сам га повезати путем УСБ кабл добије се признају као УСБ диск, али не дају било који покренути опција. Ако покренути камеру чаробњаку кроз мени Старт онда долази са поруком да је камера не признају. Се било ко кноткле како ја могу сортирати тај проблем тако да се кад сам га повезати фотоапарат добија признају и камере чаробњак ће аутоматски почети? Хвала за било какву помоћ можете дати, Карл |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Камера је на? Не желим се довести страшно 'ниске' на конац, али његова је нормално да се ствари лако крену криво
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Не Камера је дефинитивно укључен. Било које друге идеје? Карл |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Тосхиба Батерија препознавање проблема | гитханис | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 31 мај 2009 07:12 |
| Проблеми спојити мој Соны Цыбер схот фотоапарата | Привате Балдрицк | Дигитал Имагинг & Штампачи | 8 | 31 октобар 2008 08:54 |
| Требате ли помоћ са неким БИОС -> ЦД РОМ признање | јимбобуаы | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 13. јуна 2008 02:38 |
| ХД ДВД и признавање | дмдоугие | Дривес & Измјењиви медији | 7 | 31 мај 2008 06:17 |
| Спајање камере | лунесдале | Дигитал Имагинг & Штампачи | 7 | 10 март 2008 06:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |